Mide ameliyatı sonu oldu! Neslihan Yılmaz'ı ameliyat sonrası görüntüleri ortaya çıktı

Ordu'da özel bir hastanede, mide küçültme operasyonu olan 26 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti. Doktorun açıklaması ise kan dondurmuş hakkında çıkan iddiaları reddetmişti. Neslihan Yılmaz'ın mide ameliyatı sonrasında görüntüleri ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki özel bir hastanede, kilo vermek için mide küçültme operasyonu olan 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz, işlem sonrası rahatsızlanınca 2 kez daha ameliyat edildi. 27 Mayıs 2024 tarihinde yapılan tahlillerin ardından aynı gün operasyona alınan Yılmaz,3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi.

Eve döndüğünde rahatsızlanan Yılmaz, yeniden hastaneye gitti. 12 ve 17 Haziran 2024 tarihlerinde her biri yaklaşık 5 saat süren ameliyatlara alınan Neslihan, 21 Haziran 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Kızlarını kaybeden acılı aile, operasyonu gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı ve hastane yönetiminden şikayetçi oldu. Kızının, ilk ameliyatı geçirdikten sonra sürekli olarak rahatsızlandığını söyleyen anne Zübeyde Yılmaz, "Neslin ameliyat olmak istedi. Ordu'da hastaneye yatırdık ve tahlillerini yaptırdık. Bize, 27 Mayıs 2024 tarihinde hastaneye yatırılacağı ve ameliyat yapılacağı söylendi. Tahlilleri yapıldı ve o gün ameliyata alındı. Ameliyat yapıldıktan sonra 3 gün hastanede kaldık ve sonrasında eve döndük. Eve döndüğümüzde kızım hiçbir şey yiyemiyor, sürekli kusuyordu. O günden sonra kesinlikle uyku ve dinlenmesi yoktu, nefes almakta da zorlanıyordu. Doktor ile görüşerek yeniden hastaneye gittik ve doktor ile görüşmemizde kızıma 'suyu çok içiyorsun, fazla içme, ondan oluyor' dediler" dedi.

DOKTOR HAKKINDA ÇIKAN İDDİALAMRI REDDETTİ

Kızlarını kaybeden Yılmaz ailesi, operasyonu gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı ve diğer kusuru bulunan kişilerden taksirle ölüme neden olma gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Doktor E.A. ise üzerine atılı suçlamaları reddetti.

AMELİYAT SONRASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Neslihan Yılmaz’ın ameliyat sonrası görüntüleri ortaya çıktı.

Opr. Dr. E.A’nın kendi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Yılmaz’ın, ameliyat sonrasındaki durumunu sorduğu ve hastanın tetkikleri hakkında bilgiler paylaştığı da görüldü. Yılmaz ailesi, Doktor E.A. tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan videonun, Neslihan Yılmaz’ın ölümü sonrası kısa sürede dolaşımdan kaldırıldığını iddia etti. 

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan ders niteliğinde sözler: Onlar derin bir gaflette!

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan ders niteliğinde sözler: Onlar derin bir gaflette!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Eyya 3 hafta önce

her ameliyatta bir risk olduğu zaten söyleniyor ameliyat sonrası da eve gidene kadar gayet iyiymiş evde kendileri mi bir ihmal yaptı acaba hani yapmaması gereken birşey