Emine Erdoğan'dan Malazgirt Zaferi paylaşımı! "Bize emanet edilen ebedi bir miras"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım üzerine gündeme geldi. Malazgirt Zaferi dolayısıyla paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, Sultan Alparslan ile birlikte tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ettiğini belirtti.

Malazgirt Zaferi dolayısıyla sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, bu zaferin yalnızca askeri bir zafer olmadığını, bizlere emanet edilen tarihi ve ebedi bir miras olduğunu dile getirdi. 

Emine Erdoğan ın paylaşımı

Emine Erdoğan ın paylaşımı

"RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYORUM"

Paylaşımı sırasında Emine Erdoğan; "Şanlı Malazgirt Zaferi, sadece askeri bir zafer değil, bize emanet edilen tarihi ve ebedi bir mirastır. Sarsılmaz inanç ve cesaretle, çağları aşan bir medeniyetin temellerini atan Sultan Alparslan ile tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine Emine Erdoğan'ın mesajı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Emine Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ile ilgili paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ile ilgili paylaşım
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0