Süheyb Avrupa'ya gidiyor! Nefes 38. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te, Nevin'in ölümden sonra yaşadığı evde daha fazla kalmak istemeyen Süheyb, ailesine Avrupa'ya gideceğini söyler. Süheyb, her şeyi geride mi bırakıyor? Ujala'yı unutacak mı?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Nevin'in ölümü Süheyb'i derinden etkilemiştir. Yaşadığı evde huzur bulamayan Süheyb, Avrupa'ya gitme kararı alır. Öte yandan Ujala'ya görücü çıkar ancak Ujala, kayınvalidesi olmak isteyen kişiye teşekkürlerini sunarak artık evlenmek istemediğini dile getirir. Feyza ise eline ulaşan boşanma haberiyle gözyaşlarına boğulur. Süheyb, Zarbab ve ailesi sarsıcı olaylar yaşarken Ujala ve Kiran'ı neler bekliyor?

Nefes dizisi 38. bölümüyle 29 Ağustos Perşembe günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES 38. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0