Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bir ilk! Kadın Teğmenlerimiz'e Başkan Erdoğan’dan övgü dolu sözler

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bir ilk yaşandı. Hava, Deniz ve Kara Harp Okulları’nda 2024 yılının birincileri kadın teğmenler oldu. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Başkan Erdoğan törende kadın teğmenlerin başarısını takdir etti.

Bakırköy’de yer alan Milli Savunma Üniversitesi’nde Hava Harp Okulu’nda gerçekleştirilen mezuniyet ve sancak devir teslim törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 198 öğrencinin yer aldığı devir teslim töreninde Deniz, Hava ve Kara Harp Okulu’nun birincileri kadın teğmenlerimiz oldu.

Kadın Teğmenlerimiz

Kadın Teğmenlerimiz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TEBRİK AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı tören konuşmasında Kadın teğmenlerimizin başarısına dair sevincini ve memnuiyetini dile getirdi. Özellikle kadın teğmenlerimizin başarısından gurur duyduğunu açıklayan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Gerek Kara Harp Okulu, gerek Deniz Harp Okulu, gerekse Hava Harp Okulu'ndaki birincilikler kızlarımızın başarısını gösteriyor. Bu, asker olarak da başarılı olacaklarını kanıtlıyor"

ava Harp Okulu birincisi İkra Kuyumcu

ava Harp Okulu birincisi İkra Kuyumcu

KADIN TEĞMENLERİMİZ

Kara Harp Okulu birincisi Ebru Eroğlu, Deniz Harp Okulu birincisi Şeyda Yıldırım, Hava Harp Okulu birincisi İkra Kuyumcu oldu.

Kara Harp Okulu birincisi Ebru Eroğlu

Kara Harp Okulu birincisi Ebru Eroğlu

Bütün törenlere katılarak kadın teğmenlerin diplomalarını takdim eden Erdoğan, katılımcılara, ailelere, hocalarına ve komutanlarına teşekkür açıklamalarında bulundu. Kadın teğmenlere görev hayatında başarılarının devamını diledi.

Deniz Harp Okulu birincisi Şeyda Yıldırım

Deniz Harp Okulu birincisi Şeyda Yıldırım

X-Factor yarışmasıyla tanınan Ferah Zeydan'ın talihsiz sahne kazası!Depremzede çocuklar için...

İLİŞKİLİ HABER

X-Factor yarışmasıyla tanınan Ferah Zeydan'ın talihsiz sahne kazası!Depremzede çocuklar için...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0