Ujala Kiran'ın gerçek yüzünü öğreniyor! Nefes dizisi 44. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te, Feyza'nın düğününde Kiran yine alaycı konuşmalar yapar. Ujala ise Feyza'nın bu mutlu gününde hep yanındadır. Öte yandan Kiran'ın kurtulmaya çalıştığı eski flörtü başına bela olur. Kiran'ın gerçek yüzü ortaya mı çıkıyor?

Feyza ikinci kez dünya evine girerken Ujala onun adına çok mutludur ve hep yanındadır. Kiran ise her zamanki gibi alaycı konuşmalarına devam eder. Kiran'ın suç ortağı eski flörtü birden ortaya çıkar ondan intikam almakta kararlıdır. Kiran ise olanları endişeyle annesine anlatırken Ujala konuşmaları duyar. Ujala, Zarbab'a her şeyi anlatacak mı?

Nefes, 44. bölümüyle 6 Eylül Cuma günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES DİZİSİ 44. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0