Soyadının ağırlığı altında ezilen iki gencin öyküsü 'Gelin' yeni sezonuyla Kanal 7'de!

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Hançer ve Cihan’ın sözleşme üzerine yaptıkları evlilik, zamanla kendisini aşka dönüştürse açığa çıkmamış duygular yanlış anlaşılmaların gölgesinde kalır ve ayrılık kaçınılmaz olur.

Hançer’in masum olduğunu anlayan Cihan, ona yaptıklarından dolayı çok pişman olur ve Hançer’i geri getirmenin yollarını arar. Hançer’in “Yanlış başlayan bir evlilik doğru devam edemez” sözünü aklından çıkaramayan Cihan, yeniden ve “en doğru” şekilde başlamak ister. Hançer’den vazgeçmemekte kararlı olan Cihan, yeni bir sayfa açmak için Hançer’i ikna edebilecek mi? Yeni sezonda Cihan ve Hançer’i neler bekliyor?

Gelin dizisi 7 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Kanal 7 ekranlarında başlıyor.

Cihan HançerİLİŞKİLİ HABERCihan Hançer'in yokluğuna alışamadı! Gelin dizisi 35. bölüm fragmanı yayınlandı

GELİN DİZİSİNDE 2. SEZON BAŞLIYOR!

Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Cihan Hançer'in yokluğuna alışamadı! Gelin dizisi 35. bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Cihan Hançer'in yokluğuna alışamadı! Gelin dizisi 35. bölüm fragmanı yayınlandı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0