Trabzon'da akılalmaz olay! İnekleri için 4 katlı apartman yaptı

Trabzon'da akılalmaz bir olay yaşandı. Hayvancılıkla uğraşan bir vatandaş inekleri için 4 katlı bir apartman inşa etti.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yaşayan Gökhan Karadeniz, hayvancılık yapmak istedi ancak arazinin engebeli olması işini zorlaştırdı. Yaşanan bu olay akılalmaz bir durumu ortaya koydu. Karadeniz çareyi apartman yapmakta buldu. İnşa ettiği 4 katlı binanın 3 katını hayvanlarına ayıran Karadeniz, bir katında ise kendisi oturuyor.

APARTMAN CAMINDAN HAYVANLAR BAKIYOR

İnsanların burayı gördükleri zaman ev zannettiklerini ancak camdan hayvanların onlara baktıklarını görünce şaşırdıklarını belirten Karadeniz, "Başarabileceğimize, yapabileceğimize inanmıyorlardı ve 'Olmaz, sen meslek sahibisin, git gurbete mesleğini yap, git batıya doğru çalış, buralarda olmaz bu iş' gibisinden 'Arazi yok, nasıl başaracaksın, o kadar hayvan bakılır mı?' gibi dönüşümler oldu." dedi.

1 TL'lik madeni paranın üzerindeki sembol bakın neyi anlatıyor!

İLİŞKİLİ HABER

1 TL'lik madeni paranın üzerindeki sembol bakın neyi anlatıyor!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Misafir 1 hafta önce

Karadeniz'de ahır yapmayı bilen yok.resmen hayvan hapishanesi olmuş