Emine Erdoğan'dan anlam dolu paylaşım! "Dünya için umut vaat eden bir proje"

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez yer aldığı bir organizasyonla dikkat çekti. Geçtiğimiz gün düzenlenen İstanbul Çocukları Vakfı Koruyucu Aile Şenliği'ne katılan Emine Erdoğan, etkinliğe ilişkin detayları sosyal medya hesabından yayınladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğanİstanbul Çocukları Vakfı Koruyucu Aile Şenliği'ne konuşmacı olarak katıldı. Etkinliğe ilişkin görüntüleri yazdığı anlam dolu mesaj ile yayınlayan Emine Erdoğan, sosyal medya üzerinden adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

"KORUYUCU AİLESİNE KAVUŞAN ÇOCUKLARIMIZIN SAYISI GÜNDEN GÜNE ARTIYOR"

Paylaşımına "Her çocuk, kalbinde umut taşıyan bir hikayedir. Koruyucu Aile Şenliği’nde, bu hikayelere eşlik eden, sevgi ve güvenle onları büyüten koruyucu ailelerimizle buluştuk. Gözümüzün nuru çocuklarımızın heyecanına ve sevincine gönüllü anne, babalarıyla beraber ortak olduk." sözleriyle başlayan Emine Erdoğan, "Ne mutlu ki, küresel ölçekte ilgi ve takdir görmeye başlayan Gönül Elçileri projemiz ile Koruyucu Ailelik modellerimiz, BM Çocuk Programı UNICEF’in raporlarında, dünya için umut vaat eden proje olarak değerlendiriliyor. Bu önemli gelişmelerle birlikte koruyucu ailesine kavuşan çocuklarımızın sayısının da günden güne artıyor olması büyük mutluluk." diyerek programda yer almanın verdiği mutluluktan bahsetti. 

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

"GÖNÜLLÜ AİLELERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ ARASINDA YENİ DOSTLUKLAR FİLİZLENİYOR"

Paylaşımını organizasyon sürecinde emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirerek sonlandıran Emine Erdoğan; "Gönüllü ailelerimiz ve çocuklarımız arasında yeni dostlukların filizlenmesine imkân veren özel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

"TÜM GÖNÜLLÜ AİLELERİMİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bir başka paylaşım ile organizasyona ilişkin görüntüleri yayınlayan Emine Erdoğan, o paylaşımına da "Koruyucu anne ve babalarımız, yalnızca bir çocuğun geleceğini değil, toplumdaki huzuru da inşa eder. Koruyucu aileleri oldukları günden itibaren, çocuklarımızın ilk öğretmeni, can yoldaşı ve rol modeli olan tüm gönüllü ailelerimize yürekten teşekkür ediyorum." notunu düştü. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımlar üzerine Emine Erdoğan, sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Gelinim Mutfakta’nın eski sunucusu Nursel Ergin sonunda fena patladı!

İLİŞKİLİ HABER

Gelinim Mutfakta’nın eski sunucusu Nursel Ergin sonunda fena patladı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0