Cihan Hançer'in yokluğuna alışamadı! Gelin dizisi 35. bölüm fragmanı yayınlandı

Cihan, Hançer'in evden ayrılmasından sonra eline Hançer'in yüzüğünü alarak yaşananları ve kendisini sorgulamaya başlar. Yaptığı hataların farkında varan Cihan, Hançer'i geri getirebilecek mi?

Hançer, abisinin evine döndükten sonra abisinin ona karşı tavırlarında bir terslik olduğunu anlar. Yengesinin abisine her şeyi anlatması evin tüm huzurunu kaçırmıştır. Hançer, neden böyle yaptığını söyleyerek yengesine tepki gösterir. Yengesi ise yaptıklarından dolayı hiç pişman değildir. Öte yandan Cihan elinde Hançer'in tektaş yüzüğü ile kalakalmıştır.  Hançer'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Cihan, yaşananları telafi edebilecek mi?

Gelin dizisi 35. bölümüyle 7 Eylül Cumartesi akşamı saat 19.00'da Kanal 7'de.

GELİN 35. BÖLÜM TANITIMI

Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Soyadının ağırlığı altında ezilen iki gencin öyküsü 'Gelin' yeni sezonuyla Kanal 7'de!

İLİŞKİLİ HABER

Soyadının ağırlığı altında ezilen iki gencin öyküsü 'Gelin' yeni sezonuyla Kanal 7'de!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0