Emine Erdoğan'dan 'Dünya Okuma Yazma Günü'ne özel paylaşım! "Okuma ihtiyacı barut gibidir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü'ne özel olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Dünyası harflerin ışığı ile aydınlananları kutluyorum." açıklamasında bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü'ne ilişkin paylaşımda bulundu. Paylaşımda Emine Erdoğan'ın daha önce katıldığı programlarda okuma yazmanın önemine dikkati çeken konuşmalarının bulunduğu video da yer aldı.

DÜNYA OKUMA YAZMA GÜNÜ'NE ÖZEL PAYLAŞIM!

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Okuryazar olmanın önemini anlatmak ve bu hakkı her bir vatandaşımıza ulaştırmak için 'Haydi Kızlar Okula', 'Ana-Kız Okuldayı', 'Nerede Kalmıştık' projeleri ve 'Okuma Yazma Seferberliği' ile dünden bugüne gayret ediyoruz. Bilhassa yürüttüğümüz eğitim kampanyalarıyla ilimin, bilimin, teknolojinin, sanatın ve sporun gücüyle tanışan kızlarımız bugün, yegâne iftihar kaynağımız. Okuma Yazma Seferberliği çağrımıza kulak veren 1 milyon 763 bin 502 vatandaşımız ise en büyük cesaret örneklerimiz. Dünyası harflerin ışığıyla aydınlanan her bir azimli kardeşimizi yürekten kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0