Didem Arslan'dan Narin'in ölümüyle ilgili şoke eden iddia! "Aile biliyordu sustular"

19 gün önce Diyarbakır'da kaybolan Narin'in cansız bedenine dün sabah saatlerinde ulaşıldı. Küçük Narin'in ölümünün ardından, olayla ilgili gelişmelerin yayınlandığı programın sunucusu Didem Arslan'dan şoke eden iddia geldi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili gelişmeler gazeteci Didem Arslan Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı "Vazgeçme" adlı programda işleniyordu. 19 günün ardından dün sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılan küçük Narin'in ölümünün ardından ortaya atılan iddialar her geçen gün tüyleri daha da ürpertmeye devam ederken bir iddia da Didem Arslan'dan geldi.

Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme

Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme

8 yaşındaki NarinİLİŞKİLİ HABER8 yaşındaki Narin'den acı haber geldi! Narin Güran'ın cansız bedeni nerede bulundu?

ORTALIĞI KARIŞTIRAN İDDİA!

Küçük Narin'in ailesini canlı yayına çıkararak yaşanan gelişmelerle kamuoyunu aydınlatan Didem Arslan, 8 yaşındaki Narin'in ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Didem Arslan Narin Güran olayı

Didem Arslan Narin Güran olayı

"AİLE BİLİYORDU, SUSTULAR"

Küçük Narin'in fotoğrafını paylaşan Arslan paylaşımına "Günlerce sustu aile, biliyorlardı ve sustular yazıklar olsun..." notunu düştü. Olayın yakın takipçisi olan Arslan'ın bu iddiası gündem oldu.

Didem Arslan Narin paylaşımı

Didem Arslan Narin paylaşımı

"Narin'imize nasıl kıydınız" Ünlü isimler sosyal medyadan isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

"Narin'imize nasıl kıydınız" Ünlü isimler sosyal medyadan isyan etti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0