Emine Erdoğan'dan Narin için başsağlığı mesajı! "Yüreğimizi dağladı"

Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olduğu bildirilen ve dün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın vefatıyla ilgili olarak bir paylaşım da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan geldi.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve 19 gündür haber alınmayan 8 yaşındaki küçük Narin günlerdir aranıyordu. 19 günlük arama sonuçları dün acı bir haberle son buldu. 8 yaşındaki Narin'in cansız bedenine dün sabah saatlerinde ulaşıldı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan acı haberin ardından ilk açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından eşi Emine Erdoğan'dan da açıklama geldi.

Emine Erdoğan Narin mesajı

Emine Erdoğan Narin mesajı

Didem ArslanİLİŞKİLİ HABERDidem Arslan'dan Narin'in ölümüyle ilgili şoke eden iddia! "Aile biliyordu sustular"

"YÜREĞİMİZİ DAĞLADI!"

Emine Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla cansız bedeni bulunan Narin Güran'ı hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ettiğini belirterek "Bu sabah acı haberini aldığımız Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Küçük yavrumuzun vefatı yüreğimizi dağladı. Narin’i hayattan koparan canilerin en kısa zamanda adalet önünde hesap vermesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Zeynep Gamze Özçelik'ten eşi Reshad Strik'e dikkat çeken sözler: "Tatile gitmek yerine…"

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Gamze Özçelik'ten eşi Reshad Strik'e dikkat çeken sözler: "Tatile gitmek yerine…"
Emine Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı paylaşımı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0