Her Halimle Sev 65. bölüm fragmanı yayında! Nitham aşkını haykırdı

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 65. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 65. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de, başından beri Savi ile uyuşmayan ve sürekli tepki gösteren Nityam artık ona körkütük aşık olmuştur. Savi, aşkını haykıran Nityam’a karşılık verecek mi yoksa Manav’ı mı tercih edecek?

65.Bölüm

Rakşam evlatlık olduğunu düşünerek Dalmiya ailesinden uzaklaşmaya karar verir. Savi ise tüm aileyi toplayarak onun yanına getirir ama Rakşam hala tavırlıdır. Öte yandan Manav’ın Savi’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Üstelik Sonam da Savi ile Manav’ı evlendirme peşindedir. Nityam ise Savi’yi sevdiğini herkese haykırır. Nityam, Savi’nin değerini geç de olsa anladı mı?

Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, her gün 16:00’da Kanal 7’de!

 

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0