Ujala anne oluyor! Nefes 48. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te Süheyb, baba olacağı haberini anne ve babasına bizzat kendisi verir. Ujala, anne olmanın heyecanı içindeyken Kiran ise annesini kaybeder. Kiran, yaptıklarının bedelini mi ödüyor?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ujala, kahvaltıya inemeyecek kadar yorgundur. Ailesi, Ujala'nın üzüntüden dolayı kendini kötü hissettiğini düşünür fakat Süheyb, dede olacaklarını söyleyince çok mutlu olurlar. Öte yandan Kiran'ın annesi hayatını kaybeder. Kiran'ın abisi ise bu ölümden çok etkilenir ve Zarbab'ın ailesinden tüm olanlar için özür diler. İki aile arasındaki dargınlıklar bitiyor mu?

Nefes dizisi 48. bölümüyle 12 Eylül Perşembe günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES 48. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Her Halimle Sev 67. bölüm fragmanı yayında! Nitham Savi'ye evlenme teklifi etmeye hazırlanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Her Halimle Sev 67. bölüm fragmanı yayında! Nitham Savi'ye evlenme teklifi etmeye hazırlanıyor
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0