Zarbab tekrar mı evleniyor! Nefes dizisi 49. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes’te bugün Zarbab’ın yaşandıklarından sonra tüm ailesi onun tekrardan evlenmesini ister. Ujala kayınbiraderi için uygun bir aday bulmuştur bile. Peki Zarbab tekrardan yuva kurmayı kabul edecek mi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Zarbab, zor bir evliliğin ardından hayatına devam etmeye çalışır. Ailesi onun tekrardan mutlu bir yuva kurmasını çok ister. Fakat Zarbab buna henüz hazır değildir. Ujala ise kayınbiraderi için uygun bir aday bulur. Öte yandan sonunda hapisten çıkan Kiran abisinin yanına döner. Fakat kendisine kucak açılmasını beklediği bu evde artık istenmiyor olmanın ve annesinin ölümünün acısıyla yüzleşir. Zarbab tekrardan evlenmeyi kabul edecek mi?

Nefes dizisi, 49. bölümüyle 13 Eylül Cuma günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES 49. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0