Bill Gates'ten dünyaya kritik uyarı: Bu 2 felaket yakın zamanda gerçekleşebilir!

Dünyaca ünlü milyarder Bill Gates, son yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Dünyayı bekleyen krizlere yönelik açıklamalarda bulunan Gates, en çok korktuğu iki olası felakete karşı uyarılarda bulundu.

Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zengin isimlerinden biri olan ABD'li milyarder Bill GatesCNBC Make It'e verdiği son demeçte en çok korktuğu iki olası felaketi açıkladı.

Bill Gates

Bill Gates

"YA BÜYÜK BİR SAVAŞ YA DA BAŞKA BİR PANDEMİ"

"Günümüz dünyasındaki çok fazla huzursuzluk 'büyük bir savaşı' tetikleyebilir" diyerek endişelerini dile getiren Gates, "Eğer büyük bir savaştan kaçınırsak büyük ihtimalle önümüzdeki 25 yıl içinde başka bir pandemi olacak" şeklinde konuştu.

"ABD BEKLENTİLERİN GERİSİNDE KALDI"

Amerika Birleşik Devletleri'nin son yıllardaki duruşunu da sert bir dille eleştiren Gates, "Dünyanın liderlik etmesini ve model olmasını beklediği ülke, bu beklentilerin gerisinde kaldı" değerlendirmesinde bulundu.

2022 yılında "Bir Sonraki Pandemiyi Nasıl Önleyebiliriz" isimli kitabını kaleme alan Gates, hükümetlerin hazırlıksız olmasını eleştirmiş ve neler yapılabileceği konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Tansiyon yükseldi: New York'taki dünyaca ünlü müze kefiye takan 3 çalışanını kovdu!

İLİŞKİLİ HABER

Tansiyon yükseldi: New York'taki dünyaca ünlü müze kefiye takan 3 çalışanını kovdu!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 27

memo 4 gün önce

bu sefer ağzından bal damlıyor, Allah tüm filstine sessiz kalan ve destek veren toplumları helak etsin.

Ramis 5 gün önce

dünya üzerinde yok mu babayiğitler de bu yahudi maymunları dize getirsin. merak ediyoruz yahudisiz bir dünya nasıl olurdu. herhlade silah üretilmez savaşta olmazdı.

Ismail 5 gün önce

Ne akilli adam bu ya. Benim bildiklerimi söylüyor hep. Benden 2 sene geriden geliyor hiyar

vatansever 5 gün önce

bu dediklerini yapan kendisi olduğu için, önce bunun ortadan kaldırılması şart

Toplam 4 beğeni

FATİH 5 gün önce

geberip gideceksin halen senaryo yazıyorsun. ulan aptallar takımı,heryerin sahibi,sizin senaryolarınıza tamam mı der. rabbim bu aptallara biraz güç veriyor kendilerini tatmi ediyorlar. eee yaş geçti. sende gidicisin gates .

Yorumların Tümünü Okuyun