Kuruluş Osman 165. bölümden yayınlanan sahneyle büyük ses getirdi! Yeni oyuncular...

Yeni sezona bomba gibi dönüş yapmaya hazırlanan ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi 'Kuruluş Osman' kadrosuna dahil olan yeni isimler ile gündeme gelmişti. ‘Kuruluş Osman’ın 6. sezonu için hazırlanan ilk tanıtım yayınlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk televizyonlarının reyting rekortmeni dizisi "Kuruluş Osman", yıldız oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle her bölümünde izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizinin yeni sezonu için yayınlanan ilk sahne sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

KURULUŞ OSMAN 165. BÖLÜM TANITIMI

Yalnızca Türkiye değil dünya genelinde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan fenomen dizi, 6'ncı sezonu için gün sayarken kadroya dahil olan yeni isimler ile gündeme gelmişti. 

Geçtiğimiz günlerde yeni sezon çekimleri başlayan yapımın kadrosuna Ali Sürmeli, Özgür Çevik, Buçe Buse Kahraman, Feyza Işık, Ekin Mert Daymaz, Ali Önsöz, Erdem Şanlı, Taner Ertürkler, Yıldırım Gücük, Ekin Pasvanoğlu, Sonat Dursun ve Alkan Kızılırmak gibi birbirinden önemli oyuncular dahil oldu.

Fenomen dizinin yapımcısı, senaristi ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, altıncı sezonda dizinin hikayesinin büyüdüğünü ve tüm ezberleri alt üst edeceklerini dile getirmişti.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' yeni sezonda da Atv ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek. 

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman'ın yeni adresi Kuruluş Osman oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman'ın yeni adresi Kuruluş Osman oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0