Fanatik Galatasaraylı çiftin çocuklarına koyduğu isim 'yok artık' dedirtti!

Mersin'de yaşayan Ali ve Zehra Ay çifti, Galatasaray'a duydukları aşkı yeni doğan bebeklerine verdikleri isimle gösterdi. Çift, minik oğullarını Icardi adını verdi.

Ay çiftinin minik oğlu, Türk futbolunun efsanesi olmuş teknik direktörü Fatih Terim ile aynı doğum günün paylaşıyor. Minik bebek, tıpkı Fatih Terim gibi 4 Eylül günü dünyaya geldi. Ay çifti, isim seçerken Galatasaray'dan vazgeçmedi ve bebeklerine Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi'nin adını verdi.

BEBEKLERİNE 'ICARDI' İSMİNİ VERDİLER

Mersinli aile Fatih Terim'le aynı gün doğan bebeklerine "Umut Halil Icardi" adını verdi. İl Nüfus Müdürlüğüne başvuran baba Ali Ay, bebeğinin kimlik kartındaki adını 'Umut Halil İcardi' olarak yazdırdı.

Ay Ailesi, bebekleriyle RAMS Park'ta Galatasaray'ın maçını izleyip Arjantinli yıldızla tanışmak istiyor. Ayrıca baba Ali Ay, oğlunun Fatih Terim'le aynı gün doğmasını sevinçle karşıladıklarını söyledi.

Ali Ay, "Ailede maçları hep beraber izliyoruz. Oğlum fanatik Galatasaraylı. Çocukluğumda bana 'Gülnarlı Jardel' derlerdi. Oğlum Kıvanç'ın bu ismi vermemizde etkisi büyük oldu. O Icardi adını vermemizi çok istedi. Galatasaray sevdalısı olduğum için oğluma Icardi'nin ismini koydum. İnşallah Icardi gibi yıldız bir futbolcu olur. İnşallah benim oğlum da çok güzel yerlere gelir ve Fatih Hoca'nın elini öper." dedi.

Anne Zehra Ay ise, "Eşim ve oğlum Galatasaray sevdalısı. Hepimiz Icardi'nin hayranıyız. O yüzden adını Icardi koymaya karar verdik." dedi.

 

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Neyin nesi 3 gün önce

Bunlar resmen kafayı sıyırmış, acıyorum küçücük yavruya.

haydar 3 gün önce

sllah akil fikir versin

Tül ipek 3 gün önce

Allah akıl fikir versin