Iphone 16 için gece nöbeti! 120 bin TL'lik telefon için geceden kuyruğa girdiler

Ünlü teknoloji markasının çıkardığı son model telefon için vatandaşlar geceden kuyruğa girdi. Üsküdar ve Kadıköy'de bulunan mağazalarda satışa sunulan markanın 120 bin TL'lik telefonu için çeşitli illerden gelen vatandaşların telefonu almak için deyim yerindeyse gece nöbeti tutması sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Üsküdar'da bulunan bir alışveriş merkezinde ve Kadıköy'deki mağazasında, saat 07.00'da satışa sunulan markanın en son modeli için vatandaşlar geceden uzun kuyruklar oluşturdu. Güncel fiyatı 65 bin TL'den başlayarak, 120 bin TL'ye kadar çıkan cihaz için oluşturan uzun kuyruklar görenleri şaşkına çevirdi.

120 bin TLlik telefon için geceden kuyruğa girdiler

120 bin TLlik telefon için geceden kuyruğa girdiler

"HER SENE AYNI BU SIRAYI YAŞIYORUZ"

Yeni çıkan modele bir an önce sahip olmak istediğini belirten bir vatandaş konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"16 Pro Max çıktı, bugün 20 Eylül onu almaya geldik. 179'uncu sıradayım, yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik. Her sene 20 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül' de aynı bu sırayı yaşıyoruz. Ben Zeytinburnu'nda oturuyorum, Zeytinburnu'ndan buraya gece saat 23.30'dan beri sıradayım burada."

IPHONE 16 İÇİN GECE NÖBETİ!

Sosyal medyada paylaşılan o anlar için kimi kullanıcılar, geceden kuyruğa giren vatandaşları "Allah akıl fikir versin", "Hani yoksulduk hani fakirdik abi bana kimse bir şey anlatmasın", "Aç ama iphone 16 kullanıyor desinler" ifadeleriyle eleştiri yağmuruna tutarken kimi kullanıcılar ise konuyla ilgili "Çoğu telefon dükkanı sahibi buradan 120 TL'ye alıp 130 TL'ye dükkanda satmak için alıyor.", "Al sat yapmak için geliyordur çoğu" yorumunu yaptı. 

Iphone 16 için gece nöbeti

Iphone 16 için gece nöbeti

Anadolu nedir diye soranlara! Ahmet amca ve eşinin fotoğrafını çeken fotoğrafçı...

İLİŞKİLİ HABER

Anadolu nedir diye soranlara! Ahmet amca ve eşinin fotoğrafını çeken fotoğrafçı...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0