Şahika Ercümen'den Dünya Kupası'nda altın madalya yağmuru!

Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen CMAS 1. Dünya Kupası’nda katıldığı tüm kategorilerde altın madalya kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Antalya’nın Kaş ilçesinde 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşen CMAS 1. Dünya Kupası Serbest Dalış Şampiyonası, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Farklı ülkelerden 22 sporcunun katıldığı şampiyonada, milli sporcumuz Şahika Ercümen dört farklı dalda gösterdiği performansla altın madalya kazandı.

Dünya rekortmeni sporcu, sabit ağırlık kategorisinde 86 metre, çift palet kategorisinde 77 metre, paletsiz ip destekli kategorisinde 76 metre ve paletsiz sabit ağırlık kategorisinde 46 metreye dalarak birincilikleri göğüsledi.

"ÜLKEMİZ İÇİN ALTIN MADALYAYI HEDEFLİYORUM"

Düzenlenen ödül töreninde Ercümen, duygularını şu sözlerle paylaştı:

"Bu yıl katıldığım 3 uluslararası, bir de Türkiye şampiyonasında 10’dan fazla madalya kazandım. Ekim ayında Yunanistan’da gerçekleşecek önemli bir uluslararası turnuva daha var. Bu şampiyonluktan aldığım motivasyonla çalışmalarımı artırarak, Yunanistan’daki dünya şampiyonasında ülkemiz için altın madalyayı hedefliyorum."

Milli sporcu Şahika Ercümen, 2 Ekim’de Yunanistan’da düzenlenecek CMAS Dünya Serbest Dalış Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edecek.

Cem Yılmaz'ın Avrupa turnesi bilet fiyatları açıklandı! Fiyatlar dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'ın Avrupa turnesi bilet fiyatları açıklandı! Fiyatlar dudak uçuklattı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0