Açık lise kayıtları ne zaman bitecek? Açık lise kayıt yenileme ücreti ne kadar

Açık liseye giden binlerce öğrenci kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024-2025 AÖL kayıt takvimi yayınlanmıştı. Açık lise kayıtları ne zaman bitecek? İşte detaylar

Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) 2024-2025 kayıt takvimi netlik kazanmasıyla birlikte kayıt yenileme tarihlerinin ne zaman sona ereceği birçok öğrenci tarafından araştırılmaya başlandı. Henüz 1. dönem kayıtlarını yenilememiş ve ilk kayıt yapmak isteyen öğrenciler için AÖL kayıt sürecine dair yayınlanan kayıt takvimi...

AÇIK LİSE KAYITLARI NE ZAMAN BİTECEK? 

AÖL 1. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri sürüyor. MEB tarafından yapılan duyuruya göre kayıtlar, 27 Eylül'de sona erecek.  

MEB'in konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: 

"Açık Öğretim Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı 2024/1. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül 2024 Cuma gününe kadar devam edecektir. 27 Eylül 2024 tarihi saat 23.59'a kadar sınav katılım ücretini yatıranlar 30 Eylül 2024 Pazartesi mesai bitimine kadar halk eğitimi merkezi müdürlüklerine başvuru yaparak Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme işlemlerini yaptırabileceklerdir."

Açık lise kayıtları ne zaman

Açık lise kayıtları ne zaman

AÇIK LİSE KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemi yapmak isteyen öğrencilerin MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresi üzerinden, tüm bankaların kredi kartı veya Türkiye Vakıflar Bankası TAO, T.C. Ziraat Bankası AŞ ile Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden 300 TL ücret yatırmaları gerekiyor.

Belediyeler duyurdu: Memur alımı yapılacak! 60 KPSS puanı olması yeterli

İLİŞKİLİ HABER

Belediyeler duyurdu: Memur alımı yapılacak! 60 KPSS puanı olması yeterli
ATM'den para çekme sorunları giderek büyüyor: Uzmanlardan kritik uyarı!

İLİŞKİLİ HABER

ATM'den para çekme sorunları giderek büyüyor: Uzmanlardan kritik uyarı!
Torun maaşı nasıl alınır? Büyükanne maaşı alım şartları

İLİŞKİLİ HABER

Torun maaşı nasıl alınır? Büyükanne maaşı alım şartları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0