Emine Erdoğan'dan "Sıfır Atık Hareketi"nin yedinci yıl dönümüne özel çağrı! "7 Yılda 7 Kıtada"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık hareketinin 7’nci yılına özel sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaştı. Emine Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu görüntüler ile oluşturulan hareketin 7.yıl sloganı "7 Yılda 7 Kıtada" olarak belirlendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2017 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesi tarafından yürütülen Sıfır Atık Hareketi'nin 7. yıl sloganı, "7 Yılda 7 Kıtada" olarak belirlendi.

Sıfır Atık Hareketi yedinci yıl

Sıfır Atık Hareketi yedinci yıl

7. YILA ÖZEL ÇAĞRI!

Sıfır Atık hareketi projeleri ile geri dönüşümle 185 milyar lira ekonomiye geri kazandırıldı. Emine Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı "Yeryüzüne kulak veren tüm doğa dostlarını Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzalamaya, bu mücadeleye destek olmaya çağırıyorum. Sıfır Atık hareketinin 7’nci yaşı kutlu olsun." açıklamasıyla "Sıfır Atık Hareketi"nin yedinci yıl dönümüne özel çağrıda bulundu.

"GELECEK KUŞAKLARIMIZ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDİYORZ"

Sıfır Atık hareketinin 7’nci yılı dolayısı ile bir mesaj paylaşan Emine Erdoğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sıfır Atık Hareketi, yedi yıldır insanlığa umut eken bir nefes oldu. 

Doğayı emanet bilen milletimizin gayretleri, Bakanlığımız ve Kurumlarımızın özverisiyle Türkiye, bu küresel uyanışın öncüsü haline geldi. 

Her adım, toprağa dokunan bir sevgi, her geri dönüşüm bir dirilişti.

BM Genel Kurulu Kararı kapsamında 30 Mart’ın Uluslararası Sıfır Atık Günü ilan edilmesiyle dünyaya yeni bir sayfa açıldı. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle yükselen bu iyilik çağrısı, sınırları aşarak geleceği yeşertti.

Ortak evimiz dünya için her coğrafyadan “Ben de varım!” diyen gönüllülerle birlikte, geleceğimizi koruma sözü verdik. 

Her çaba, tabiatın sessiz duasına dönüşürken, gelecek kuşaklarımız için mücadeleye devam ediyoruz.

Yeryüzüne kulak veren tüm doğa dostlarını Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzalamaya, bu mücadeleye destek olmaya çağırıyorum. 

Sıfır Atık hareketinin 7’nci yaşı kutlu olsun!"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0