Dilan ve Baran'ın evlat hasreti Kan Çiçekleri 3. sezonuyla Kanal 7'de! 355. bölüm fragmanı

Kanal 7’nin büyük hayran kitlesine sahip Kan Çiçekleri dizisi, yeni sezonda iddialı bölümlerle izleyicisiyle buluşmaya geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda aşk ve özlem dolu bölümlerle evlere konuk olacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal 7’nin gönüllere taht kuran dizisi Kan Çiçekleri, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda Baran ve Dilan trafik kazası geçirir. İçinde bulundukları araba denize uçar ve oğulları Miran’ı denizde kaybederler. Deli gibi gece gündüz çocuklarına dair bir iz peşinde koştururan Dilan ve Baran, evlatlarının hasretiyle yanıp tutuşur. Uzun süren aramalara rağmen bebekleri Miran’a dair hiçbir ize rastlayamayan Baran ve Dilan yıkılır. Baran oğlunun yasını tutarken Dilan buna inanmak istemez.

Dilan umudunu kaybetmeden her yerde oğlu Miran’ı arar, her izin peşinden gider. Günler, aylar geçer. Evlat acısı ikisini de yakıp kavururken Miran’ın bir aile tarafından kaçırıldığı anlaşılır. Miran, kaçırıldığı bu aile tarafından büyütülmektedir. Peki, bu aile kimdir ve Miran’ı neden kaçırmıştır? Baran ve Dilan, Miran’a dair bir şey öğrenebilecek mi? Genç çift, biricik yavruları Miran’a nasıl kavuşacak?

KAN ÇİÇEKLERİ 3. SEZON İLK BÖLÜM!

Kan Çiçekleri yeni sezonun ilk bölümü, 355. bölümüyle 30 Eylül Pazartesi günü saat 16.30'da Kanal 7'de.

355. BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle 30 Eylül’den itibaren hafta içi her gün 16:30’da Kanal 7’de.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0