Kiran'a kocasından büyük darbe! Nefes 62. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes’te bugün, Kiran çocuklarına kavuşur. Her şey iyiye gidecek derken kendisine kocası tarafından hainlik yapılır. Kiran bu hainliklerin farkına varabilecek mi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kiran artık çocukları ile görüşebilmektedir. Bu Kiran için büyük bir mutluluk olsa da Zarbab’ın ailesi bu durumdan endişe duyar. Fakat Kiran’ın çocuklarıyla görüşmek en büyük hakkıdır. Bu hakkını kullanmaktan mutluluk duyan Kiran’ın kocası ondan habersiz Kiran’ın evini elinden alır. Faturada kendisi yerine kocasının ismini gören Kiran kendisine yapılan bu hainliği anlayabilecek mi?

Nefes dizisi, 62. bölümüyle 2 Ekim Çarşamba günü saat 12.40'da Kanal 7'de.

NEFES 62. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 12:40'ta Kanal 7 ekranlarında.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0