Kadına bıçak çekip darp etti! Vatandaşlar yaptığına pişman etti

Beylikdüzü’nde bir kadınla tartışan şahıs, kadına bıçak çekti ve onu darp etti. Korkutucu olay sonrası kadın, bir sitenin giriş kapısına sığındı. Bunu gören çevredeki vatandaşlar, saldırganı tekme tokat dövdü. O anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi.

Olay, dün akşam sıralarında İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde meydana geldi. Barış Mahallesi’nde bir kadın ve bir adam tartışmaya başladığı iddia edildi. Tartışma şiddetlenince öfkelenen adam, kadına bıçak çekti ve saldırmaya başladı.

can havliyle özel bir sitenin girişine sığınmaya çalışan kadın, öfkeli saldırgandan kurtulamadı. Adam bu sefer de içeri girerek kadını darp etti. Nedeni bilinmeyen tartışma büyüdü; adam sinir krizi geçirdi ve çevredeki vatandaşlara da bağırmaya başladı.

SALGIRGANI TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Kadının darp edildiğini gören vatandaşlar, olaya müdahale ederek önce kadını kurtardı ardından bıçaklı saldırganı tekme toka dövdü. Yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerası ile anbean görüntülendi.

Görüntülerde, elinde bıçak olan şahsın kadını darp ettiği ve çevreye bağırdığı ardından ise onlarca vatandaşın olaya müdahale ederek saldırganı tekme tokat dövdüğü anlar yer aldı. Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. saldırgan şahıs gözaltına alınırken, darp edilen kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0