2025'in rengi belli oldu: Futura Dusk SS25 sezona damga vuracak!

Büyüleyici koyu renklerin ivme kazandığı 2025 yılının rengi belli oldu. Karanlıktan aydınlığa veya alacakaranlıktan şafağa ulaşmayı temsil eden Futura Dusk, göksel bir çekicilikle uzay çağının etkisinin altını çiziyor. Hayalgücü tarafından yönlendirilen sürükleyici ve dönüştürücü bir etkiye sahip olan renk, 2025'e damga vuracak.

Yepyeni heyecan ve umutlara kucak açan 2025'e adım adım yaklaşırken, yılı temsil eden dokular, figürler, desenler, trendler ve renkler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Özellikle moda dünyasından dekoratif çizgilere kadar her alanda aktif bir rol üstlenen sezonun rengi, büyük bir merak konusu haline geliyor.

Futura Dusk

Futura Dusk

2025'İN RENGİ: FUTURA DUSK SS25

Gizem ve karanlığın içerisindeki büyüleyici güzelliğe odaklanan WGSN ve Coloro, 2025'in renginin Futura Dusk SS25 olduğunu duyurdu. Mavi ile mor arasındaki muhteşem ahengi gözler önüne seren bu renk, değişim temalarını destekleyen bir atmosfere sahip. Uzay çağına da vurgu yapan Futura Dusk, geleneksel normlardan çıkarak yenilikçi bir bakış açısını kapsıyor.

Futura Dusk ss25

Futura Dusk ss25

"GÜVENLİK DUYGUSU GETİREN RENKLER 2025'TE ANAHTAR OLACAK"

WGSN'nin renk başkanı Urangoo Samba yaptığı açıklamada Futura Dusk için şu ifadelere yer verdi:

"Güvenlik duygusu getiren renkler 2025'te anahtar olacak. Gerçekten de büyüleyici koyu tonların ne kadar ivme kazanacağını göreceğiz. Yakın gelecekte, gerçeklik ve fantezi arasındaki çizgiler her zamankinden daha bulanık olacak: Future Dusk, bu yöne giden sürükleyici ve dönüştürücü bir renktir."

Futura Dusk rengine 2025 yılında eşlik eden diğer renkler ise Transcendent Pink, Aquatic Awe, Sunset Coral ve Ray Flower.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0