Talas Belediyesi'nden bitkisel atık yağ toplama kampanyası: Vatandaşlar ödüllendiriliyor!

Talas Belediyesi, çevre ve insan sağlığını korumak amacıyla başlattığı "Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyası" ile atık yağların geri dönüşümü devam ediyor. Kampanyaya katılımı teşvik amacıyla atık yağlara karşılık çeşitli hediyeler veriliyor.

Talas Belediyesinin başlatmış olduğu Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyası kapsamında ilçe genelindeki sitelere, binalara ve işletmelere bitkisel atık yağ biriktirme bidonları dağıttı. Dağıtılan bidonlara bina görevlileri öncülüğünde biriktirilen atık bitkisel yağlar, 0 542 897 83 82 numaralı telefona bilgi verilerek adresten alınıyor. Böylelikle atık yağlar bir yandan ekonomiye kazandırılırken, diğer yandan da çeşitli hediyelerle kampanyaya geniş kitlelerin teşvik edilmesi sağlanıyor.

Talas Belediyesi

Talas Belediyesi

"VATANDAŞ OLARAK BU KAMPANYAYA DESTEK OLACAĞIZ"

Toplanan atık yağı belediye ekiplerine teslim eden bina görevlisi Ramazan Serbest, hediye almak amacının dışında çevreyi korumaya yardım ettiklerini belirterek, "Bir litre yağ, bir milyon litre suyu kirletiyormuş. Bizler de vatandaş olarak belediyemizin bu kampanyasına destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

Talas’ta atık yağlar ekonomiye dönüşüyor

Talas’ta atık yağlar ekonomiye dönüşüyor

KATILANLAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasına katılımı teşvik etmek amacıyla ödüllendirme de yapılıyor. Buna göre 5 litre bitkisel atık yağ biriktirene 1 litre bulaşık deterjanı, 10 litre bitkisel atık yağı biriktirene 1 litre bitkisel yağ, 15 litre bitkisel atık yağı biriktirene 1 paket fotokopi kâğıdı, 20 litre bitkisel atık yağı biriktirene 3 adet mikrofiber temizlik bezi ve 25 litre bitkisel atık yağı biriktirene 5 litre yüzey temizleyici hediye ediliyor.

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Yaşadığı ev hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Yaşadığı ev hayrete düşürdü

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0