İşgüzar işletmeciler şimdi de Teknofest'i kullandı: Bir gecelik konaklama fiyatı 27 bin TL!

Adana'da ilk kez düzenlenecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) heyecanı tüm şehri sararken, bu organizasyondan yem kapmaya çalışan işgüzar işletmeciler ise yine şoke etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Adana Havalimanı'nda 2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek festival için şehre tüm illerden yoğun katılım sağlanırken bu durumu fırsat bilen otel işletmeleri şehirde konaklayacak olan müşterilere fahiş fiyatlar üzerinden odalar kiralamaya başladı.

İŞGÜZAR İŞLETMECİLER İŞBAŞINDA!

Radyo yayıncısı ve sosyal medya içerik üreticisi Adem Metan'ın sosyal medya hesabı üzerinden "Teknofest için Adana'dayız, teknolojiye ve gençlere yönelik böylesine önemli bir etkinlikte bulunmak gurur verici. Ancak otel fiyatları tam bir fırsatçılık örneği! İki oda için gecelik 54.000 TL, bir odanın geceliği 27.200 TL’ye geliyor. Böylesi astronomik rakamlar hem misafirperverliğimize hem de bu tür etkinliklerin ruhuna yakışmıyor. Bu fırsatçılığın bir son bulması lazım." notuyla yaptığı paylaşım ağızları açık bıraktı.

"FIRSATÇILIK RESMEN"

Sosyal medyada büyük tepki toplayan o fırsatçılar için kullanıcılar "Bizde ahlak sorunu var. Birileri milletin evlatları teknoloji üretsin derken birileri de bu emek veren insanlar üzerinden para kazanıyor.", "Fırsatçılık resmen", "Hiç ahlak kalmamış" yorumlarını yaptı.

TEKNOFEST Adana

TEKNOFEST Adana

Kızarttığı balık 60 bin TL ödülle aranan kediyi ayağına getirtti!

İLİŞKİLİ HABER

Kızarttığı balık 60 bin TL ödülle aranan kediyi ayağına getirtti!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0