Cem Garipoğlu'nun mezarı DNA testi için bugün kazıldı! Mezarının etrafına siyah perde gerildi

Münevver Karabulut, 2009 tarihinde Bahçeşehir'de Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Uzun yıllardır tazeliğini koruyan Münnevver Karabulut cinayetinde, Garipoğlu’nun cezaevinde intihar etmesi ile ilgili tartışmalar bugün son buluyor. Cem Garipoğlu'nun mezarı kazılarak açıldı.

Tarihler 3 Mart 2009'u gösterdiğinde Türkiye'de dehşet verici bir cinayet işlenmişti. 17 yaşındaki Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu, işlediği cesedi Etiler'de bir çöp konteynerine atmasından sonra 197 gün sonra kendi isteğiyle emniyete teslim olmuştu. Teslim olmasının ardından 10 Ekim 2014'de kaldığı hücrede kendini çamaşır ipine asarak intihar eden Cem Garipoğlu, arkasında birçok soru işareti bıraktı. Bugün ise mezarında Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme sonrasında Cem Garipoğlu'nun mezarı kazılarak açıldı. 

Cem Garipoğlu davasında yeni gelişme! Baba Garipoğlu mezarının açılmasını talep ettiİLİŞKİLİ HABERCem Garipoğlu davasında yeni gelişme! Baba Garipoğlu mezarının açılmasını talep etti

Cem Garipoğlu Münevver Karabulut cinayetinin detayları gün yüzüne çıkıyor

Cem Garipoğlu Münevver Karabulut cinayetinin detayları gün yüzüne çıkıyor

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI KAZILDI

Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kazı ekibi Cem Garipoğlu'nun mezarını kazmaya başladı. Ekipler, kazı çalışmasının yapıldığı Cem Garipoğlu'nun mezarının çevresini kapattı. Ulaşılan naaş ceset torbasına koyulmadan önce siyah perde ile etrafı kapatıldı. Cem Garipoğlu'nun mezarındaki kazı çalışması sırasında ekipler getirilen torbalara ilk parçaları koydu.

Cem Garipoğlu

Cem Garipoğlu

NE OLMUŞTU?

Günümüzde hala konuşulan, aslında ölmediği ve kaçtığı iddia edilen Cem Garipoğlu davası, zaman zaman kamuoyuna yansıyarak gündeme geliyordu. Son olarak Karabulut ailesinin avukatlarının 'Fethi Kabir İşlemi' talebinin Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edilmesi ile birlikte soru işaretlerinin son bulması bekleniyor.

Cem Garipoğlu

Cem Garipoğlu

SORU İŞARETLERİNE SON NOKTA BUGÜN KOYULUYOR

Garipoğlu'nun DNA işlemleri için bugün mezarının açılacağı bildirildi. Herkesin yakından takip ettiği davada, Garipoğlu'nun mezarı açılmadan önce polis mezarlık etrafında bariyerlerle geniş güvenlik önlemi aldı. Garipoğlu'nun mezarı bugün saat 11.00'da açılacak.

FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesi yarıda kaldı! Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olay

İLİŞKİLİ HABER

FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesi yarıda kaldı! Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olay
93 yaşındaki Trabzonlu dedenin vasiyeti herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

93 yaşındaki Trabzonlu dedenin vasiyeti herkesi şaşırttı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0