Ekim ayında vizyona girecek filmler: Joker, Venom, Gelin Takımı…

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği birçok film Ekim ayının gelmesiyle birlikte vizyona girdi. Beyazperde ’de birbirinden iddialı filmler yerini alırken merakla beklenen serili filmlerin devamı da geldi. Joker: İki Deli, Venom: Son Dans, Tezgah, Yaren Leylek gibi merakla beklenen filmler vizyona giriyor. İşte ekim ayında vizyona giren filmler ve detayları…

Ekim ayının gelmesiyle birlikte birçok film vizyona girmeye başladı. Ay sonuna kadar merakla beklenen birçok kategorideki filmler izleyiciyle buluşmaya başladı. Birbirinden farklı yerli ve yabancı filmler sinemaseverlerle beyaz perde de buluşurken, dram, korku, bilim kurgu türündeki merakla beklenen filmler haberimizde…

JOKER: İKİ DELİ

2019 yılında vizyona giren Joker filminin devamı niteliğini taşıyan Joker: İki Deli filmi 4 Ekim günü sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Filmin yönetmen koltuğuna Todd Philips otururken, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga ise başrolleri paylaşacak. Lady Gaga filmde Harley Quinn karakteri ile rol alırken,  Joaquin Phoenix ise Joker karakterine hayat verecek. Filmde, Zazie Beetz, Steve Coogan, Ken Leung, Brendan Gleeson gibi ünlü isimlerde oyuncu kadrosunda yerini aldı.

LEYDİ Dİ

Yerli yapım olan ve başrollerinde Özge Özder, Mahir İpek, Bestemsu Özdemir, Safa Sarı gibi isimlerin yer aldığı Leydi Di filmi ise 4 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.  Filmin yönetmen koltuğuna Kamil aydın otururken, komedi türündeki filmin senaristi ise Suat Özkan ve Ali Can Yaraş oldu.

Film, dürüst ve sadık yeminli mali müşavir olan Nevzat Keskin’in, manevi oğlu muhasebeci Güven aracılığıyla bir dolandırıcılık şebekesinin içerisine dahil olur ve büyük aşkı Maya ile birlikte müşterisi Aziz’i dolandırır.

GELİN TAKIMI

18 Ekim’de vizyona girmesi beklenen ve başrollerinde Mehmet Günsür, Seda Bakan, Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı Gelin Takımı sinemaseverlerle buluşuyor. Film, dört yakın arkadaşın aşk hayatını konu alırken evlenmeye hazırlanan Berrin için bekarlığa veda partisi düzenlenir. Parti için otele giden 4 kız arkadaş sonrasında Akın ve Poyraz’ın da onlara katılması ile kendilerini büyük bir macera içinde bulur.

GÜLÜMSE 2

Korku kategorisinde yerini alan ve 18 Ekim günü vizyona girmeye hazırlanan Gülümse 2 filmi izleyici ile buluşuyor. Filmin yönetmen koltuğuna Parker Finn otururken başrollerinde ise Naomi Scott, Lukas Gage, Rosemarie DeWitt yerini aldı. Film, ünlü şarkıcı Skye Riler dünya turuna çıkmaya hazırlanır ancak paranormal olaylar ile karşılaşır. Şöhreti sonrası gelen baskıdan bunalan Skye hayatının eski haline dönmesi için korkuları ve karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

DENGELER

11 Ekim günü vizyona girecek olan dram türündeki Dengeler filmi sokak boksörü Ferit Kamacının hayatını konu alır. Mafyanın kendisini desteklemesiyle profesyonel rakibini yenmesinden sonra ağabeyi Ali suikaste uğrar ve ortalık karışır. Ferit abisinin intikamını almak için ise çetin bir mücadele vermek zorunda kalır. Filmin başrollerinde Cihangir Ceyhan, Erol Babaoğlu, Tanju Bilir, Mazlum Çimen yer alırken filmin yönetmen koltuğuna ise Süleyman Mert Özdemir oturmaktadır.

VENOM: SON DANS

Ünlü aktör Tom Hardy’nin üstlendiği Venom filmi serinin 3. Filmi ‘Son Dans’ ile geri dönüyor.  25 Ekim’de vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğuna Kelly Marcel oturdu. Filmin son serisinde Eddy ve Venom kaçmaya çalışır ancak iki dünya arasında takip edilerek kaderleri hakkında önemli bir karar verirler. Filmde Tom Hardy’nin yanı sıra Chiwetel Ejiofor, Junp Temple gibi isimlerde yerini aldı.

EVCİLİK

25 Ekim’de vizyona girecek olan ve başrollerinde Öykü Karayel’in rol aldığı Evcilik filmi sinemada izleyicilerle buluşuyor. Yönetmen koltuğuna Ümit Ünal’ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Deniz Işın, Fatih Artman gibi isimler yer alıyor.

TEZGAH

Yönetmenliğini ve senaristliğini ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in üstlendiği Tezgah filmi 4 Ekim’de izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Şinasi Yurtsever’in yer aldığı filmde eşini en yakın arkadaşıyla aldatırken yakalayan ünlü ismin hayat hikayesini konu alıyor.

YAREN LEYLEK

Komedi türündeki Yaren Leylek filmi 4 Ekim’de izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğuna Onur Uzun otururken senaristliğini ise Arzu Yurtseven üstlendi.  Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir gibi isimler yer alırken film, kardeşi olsun istemeyen Adem’in babaannesinin evine gelen leylek ile tanışmasını konu ediniyor.

GÜZEL BİR RÜYA

Başrolde Meryem Uzerli’nin rol adlığı Rüya filmi 4 Ekim’de vizyona girecek. Filmde Meryem’e âşık olan Alper ve İlker’in Samsun’dan İstanbul’a uzanan yolculuğunu konu edinir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Alp Kamber üstlendi.

 

Geri dönüşü yok diye üzülmeyin: Yanlış boyanan duvar boyası rengi bakın nasıl değiştirilir!

İLİŞKİLİ HABER

Geri dönüşü yok diye üzülmeyin: Yanlış boyanan duvar boyası rengi bakın nasıl değiştirilir!

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0