Cem Garipoğlu'nun fethi kabire neden olan fotoğrafı tüyler ürpertti! Meğer olay günü...

Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu'nun 2,5 yıl önce paylaşılan fotoğrafı yeniden gündem oldu. Karabulut'u katlettiği kanepede mutlu aile tablosu veren Garipoğlu, için avukat Rezan Epözdemir çarpıcı açıklamalarda bulundu.

15 yıl önce Münevver Karabulut'u vahşice katleden Cem Garipoğlu, cinayetten sonra kaçmış ve tam 197 gün sonra teslim olmuştu. 2011 yılında hapishaneye mahkum edilen Garipoğlu, 2014 yılında Silivri 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğarak, intihar ettiği kaydedildi. Ancak bu olay soru işareti olarak kaldı. Cem Garipoğlu'nun aslında intihar etmediği ve hapishaneden kaçtığı iddiaları yoğunlaştı.

KANEPEYİ YIKAYIP YENİ EVLERİNE GÖTÜRMÜŞLER

Bu iddiaların ardından Cem Garipoğlu için fethi kabir (mezar açma) işlemi talep edildi. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme sonrasında dün gerçekleştirilen fethi kabir işleminde alınan DNA örnekleri Adli Tıp'a gönderildi.

Cem Garipoğlu kanepe fotoğrafı

Cem Garipoğlu kanepe fotoğrafı

Sözcü TV canlı yayınına katılan Gariopoğlu ailesinin avukatı Rezan Epözdemir 'kanepe' fotoğrafını yeniden gündeme getirerek dikkat çeken ifadelerde bulundu. Kan donduran fotoğrafta Garipoğlu'nun genç kızı katlettiği kanepede kardeşleri ve annesiyle mutlu aile karesi çektiği görülüyor.

Avukat Epözdemir, "Sadece kanepenin göründüğü fotoğraf delil numaraları bakın orada 44, 43, 42 olay yeri inceleme çalışmasının fotoğrafı o. Kanepe kan gölüne dönmüş bir kanepe yani Münevver evladımızın katledildiği kanepe. 3 Mart 2009 günü orada yapılan olay yeri inceleme çalışması. Diğer fotoğraf ise bu aile iki kız işte Cem Garipoğlu'nun kardeşi diğer iki kardeşi ve annesi bu kanepeyi yıkamışlar yeni evlerine götürüp bir mutlu aile fotoğrafı veriyorlar." şeklinde konuştu.

FETHİ KABİR SEBEPLERİNDEN BİRİ DE BU FOTOĞRAF

Avukat Epözdemir sözlerine şöyle devam etti:

"Bu cinayetten sonra yaşanan bir an; 2 buçuk yıl önce çekilmiş. Bu bizim fethi kabir isteme gerekçelerimizden bir tanesi. Böyle bir fotoğraf nasıl çekilebilir bu nedir yani. Bir dosya özelinde bu bahsettiğim geçmişteki bu kurumlarla ilgili ihmal ve skandallar yaşanırsa kurumlar iflas etti sistem sorgulanıyor insanlar bugün meslektaşımızın vurguladığı gibi bir resmi rapor bunun Cem Garipoğlu olduğunu kabul etse dahi hep soru işaretleriyle yaşamaya devam edecek. Ve bu soru işaretleri de makul olacak. Söylediğim gibi bizim gittiğimiz her yerde de önce bu soruluyor".

"GAYRİ VİCDANİ VE GAYRİ İNSANİ"

Epözdemir şöyle devam etti:

"Bu fotoğraf 2 buçuk yıl önce çekilmiş bir fotoğraf ve güncel bir fotoğraf. Şimdi bir defa gayri insani ve gayri vicdani bir fotoğraf. Sizin oğlunuz cani bir şekilde canavarca bir hisle ve eziyet çektirerek Münevver Karabulut'u katletmiş. Başsağlığı dilekleri iletmemişsiniz, taziye dilekleri iletmemişsiniz, nedamet duymuyorsunuz, hiçbir pişmanlığınız yok!

Dönüyorsunuz bu cinayete Kıymet kutsiyet atfedercesine o kanepe üzerinde bir mutlu aile fotoğrafı veriyorsunuz. O vicdanı temizleyemezsiniz böyle ya! Siz bir cinayet üzerinde kutsiyet atfediyorsunuz. O kanlı kanepe üzerinde mutlu aile fotoğrafı vermek nedir! Eş zamanlı olarak dönüyorsunuz testereli paylaşımlar yapıyorsunuz! Musluklu paylaşımlar… 3 Mart'ta Münevver katledilmiş geleceği umutları yarınları ellerinden almış 3 Mart'ı kutlayarak geçiriyorsunuz. Partiler yapıyorsunuz aile üyeleriyle işte eğlenceler yapıyorsunuz! Kamuoyunu açık aleni bir şekilde yapıyorsunuz!

Dönüyorsunuz bir oyun oynuyorsunuz o oyunda Cem Garipoğlu da bir aktör… Yani hala yaşıyor diyorsunuz. Aile üyeleri olarak bir nedamet yok, pişmanlık yok, Rahmet dileği yok! Üzerine cinayetin üzerinde tepinme iradesi var ve bu cinayete bir kutsiyet ve kıymet atfetme var".

Fatma Şahin'den TEKNOFEST'e ziyaret: Geleceğin mucitleri Gaziantep'ten!

İLİŞKİLİ HABER

Fatma Şahin'den TEKNOFEST'e ziyaret: Geleceğin mucitleri Gaziantep'ten!
Ferdi Tayfur'un damadına şok gözaltı!

İLİŞKİLİ HABER

Ferdi Tayfur'un damadına şok gözaltı!
Eski Başbakan Boris Johnson'dan şok eden iddia: Kraliçe Elizabeth öleceğini biliyordu!

İLİŞKİLİ HABER

Eski Başbakan Boris Johnson'dan şok eden iddia: Kraliçe Elizabeth öleceğini biliyordu!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0