Fatma Şahin'den TEKNOFEST'e ziyaret: Geleceğin mucitleri Gaziantep'ten!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ekibiyle birlikte Adana’da düzenlenen Dünyanın En Büyük Havacılık ve Uzay Festivali TEKNOFEST’te yerini aldı.

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), ilk kez Adana'da kapılarını açtı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ana yürütücülüğünde, kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında olduğu 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı'nda düzenlenen festival, büyük ilgi görüyor.

Türkiye'nin birçok bölgesinden vatandaşlar, TEKNOFEST'i ziyaret etmek için geliyor.

Bu festivali ziyaret edenlerden birisi de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu.

ÖĞRENCİLERLE BİRARADA!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği 11 takım finale çıkma başarısını gösterdi. Başkan Fatma Şahin, Festival alanında yaptığı ziyarette Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Teknogaraj Teknoloji Geliştirme Merkezi standında öğrencilerle buluştu.

Bu merkez, ulusal ve uluslararası teknoloji yarışmalarında yarışacak gençlerin atölye ihtiyaçlarını karşılıyor ve yerli teknolojiler geliştiriyor. Şahin, gençlerin sergilediği projeleri yakından inceleyerek, yerli teknolojiye dair sohbet etti.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE DAİR UMUTLARIMIZ ARTIYOR"

Başkan Şahin, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştirilen festivalde yaptığı konuşmada, “TEKNOFEST, herkesin mutlaka deneyimlemesi gereken bir atmosfer sunuyor. Burada gördüğümüz teknoloji ve heyecan, Türkiye’nin geleceğine dair umutlarımızı artırıyor. Bu festivale emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

SELÇUK BAYRAKTAR SAHNEDE TEK TEK TEBRİK ETTİ

Selçuk Bayraktar, Gaziantep'te Türkiye'nin ilk Keşif Kampüsü'nden mezun olan öğrencileri tebrik ederek, "Gaziantep'te Türkiye'nin ilk Keşif Kampüsü'nden mezun oldular. 384 saat eğitim gördüler.

Projeye Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, SANKO ve bunun yanında diğer kurumlarımız paydaşlık yaptılar." dedi.

"BAŞARI SİZİN"

Fatma Şahin ise Selçuk Bayraktar'ın konuşmasının ardından "Tebrik ediyoruz çocuklarımızı." dedi. Şahin, sözlerinin devamında ise "Sizi tebrik ediyorum. Kendinizi bir alkışlayın. Başarı sizin." ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde büyük tepki çeken 'misyonerlik' sahnesi! RTÜK hemen harekete geçti

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti dizisinde büyük tepki çeken 'misyonerlik' sahnesi! RTÜK hemen harekete geçti
Cem Garipoğlu'nun fethi kabire neden olan fotoğrafı tüyler ürpertti! Meğer olay günü...

İLİŞKİLİ HABER

Cem Garipoğlu'nun fethi kabire neden olan fotoğrafı tüyler ürpertti! Meğer olay günü...
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'nin 4 Ekim Cuma hava durumu tahmini

İLİŞKİLİ HABER

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'nin 4 Ekim Cuma hava durumu tahmini

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0