Düşünceli hırsız pes dedirtti! Soyguna girdiği evde yemek yaptı, çamaşırları astı sonrada…

Birleşik Krallık 'ta bir eve giren hırsız önce çamaşırları astı, sonra ev sahibine yemek yaparak,' Endişelenme, mutlu ol, yemek ye' notunu bıraktı. Genç adam yakayı ele verince 22 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Birleşik Krallık’ın Galler Bölgesi’nde 36 yaşındaki Damian Wojnilowicz bir kadının evine hırsızlık yapmak için girdi.

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE YEMEK YAPTI

Hırsız Wojnlowicz evine girdiği kadının önce çamaşırlarını astı, sonra mutfaktaki market poşetlerini tek tek dolaba yerleştirdi. Bununla yetinmeyen hırsız evde yemek yaptı. Hırsız hazırladığı yemekleri genç kadının yemesi için de bir not hazırladı ve ‘Endişelenme, mutlu ol, yemek ye’ notunu bıraktı.

Gün içinde işe giden kadın eve geldiğinde ise garipliği sezdi ve evindeki eşyaların yerinin değiştiğini fark etti. Hırsızın eski eşyaları çöpe attığını ve yenilerini yerleştirdiğini, kuşuna yem verdiğini, diş fırçası başlıklarını değiştiğini fark etti.

Evindeki değişikliği fark ettikten sonra korkan genç kadın arkadaşlarının evinde kalmaya başladığı öğrenildi.

CEZADAN KAÇAMADI

Wojnlowicz olaydan kısa bir süre sonra başka bir eve hırsızlık yapmak için girdi ve ev sahibinin ise telefonuna gelen güvenlik kamerası uyarısıyla durumun farkına vardı. Wojnlowicz hırsızlık için girdiği evde duş aldığı, kıyafetlerini yıkadığı ve yemek yediği öğrenildi.

22 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Olay sonrası evden DNA örneği alınmasından sonra kimliği tespit edilen hırsızın, evsiz olduğu ve zor bir dönemden geçtiği öğrenildi. İki hırsızlık suçlamasını da kabul eden Wojnlowicz, Cardiff Kraliyet Mahkemesi tarafından 22 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme Wojnlowicz’in evlerde ciddi bir müdahale olduğunu belirterek, daha önceden de kamu düzenini bozma, saldırı ve teslim olmama gibi suçlardan sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Polat davasında kritik öneri! Bu kez paçayı kurtaramayabilirler

İLİŞKİLİ HABER

Polat davasında kritik öneri! Bu kez paçayı kurtaramayabilirler
Brezilya’da 8 saat içinde 6 estetik ameliyat olan kadın hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Brezilya’da 8 saat içinde 6 estetik ameliyat olan kadın hayatını kaybetti!

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0