Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul’da öldürülen iki genç kızın ailelerini ziyaret etti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner’in ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in intihar etmeden önce Eyüpsultan ve Fatih'te öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner’in ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ailelerin yanında olduklarını vurgulayarak başsağlığı dileklerini iletti.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başsağlığı ziyareti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başsağlığı ziyareti

İstanbul Valisi Davut Gül ile birlikte ilk olarak Ayşenur Halil’in, ardından İkbal Uzuner’in Eyüpsultan’daki evine giden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri tarafından iki aileye de psikososyal destek verilmeye başlandığı öğrenildi.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başsağlığı ziyareti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başsağlığı ziyareti

"KADIN CİNAYETLERİNİ ENGELLEMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Sosyal medya platformları üzerinden olaya ilişkin paylaşımda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklama sırasında "İki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin ciğerini yaktı. Bakanlık olarak kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazımak için mücadelemizi amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle kararlılıkla sürdüreceğiz! Bu mücadelede yalnız olmadığımızı biliyoruz. Bugün ciğeri yanan herkes bizim yol arkadaşımızdır. Şiddetin yanında şiddeti doğuran sebepleri de ortadan kaldırmak ve kadın cinayetlerini engellemek için ilgili tüm kuruluşlarla iş birliği içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0