Tüm yurtta sıcak hava etkisini sürdürecek! 06 Ekim hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, 06 Ekim yani bugün Marmara’nın batısı ve kuzeyi ile Kuzey Ege’de sağanak yağış bekleniyor. Bu bölgeler dışında yurt genelinde güneşli bir hava hakim olacak. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının batı bölgelerde 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kesimleri ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Kırklareli çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BATIDA SICAKLIKLAR 1 İLA 3 DERECE DÜŞECEK!

Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının batı bölgelerde 1 ila 3 derece düşmesi bekleniyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KIRKLARELİ’DE YEREL YAĞIŞLARA DİKKAT!

Yapılan son değerlendirmelere göre, Kırklareli çevrelerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden, olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

İL İL HAVA DURUMU

EDİRNE °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu yer yer çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ °C, 30°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

A.KARAHİSAR °C, 27°C

Az bulutlu ve açık

DENİZLİ °C, 31°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri çok bulutlu, kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Teoman "Can güvenliğim tehlikede" diyerek şikayetçi olduğu kişiyi affetti!

İLİŞKİLİ HABER

Teoman "Can güvenliğim tehlikede" diyerek şikayetçi olduğu kişiyi affetti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0