7 Ekim'in birinci yılı unutulmadı: Gazze'de yaşanan dram "Zulmü Fırçala" etkinliğine yansıdı

İşgalci İsrail'in Gazze'de işlediği insanlık suçunun birinci yılında İstanbul Fatih'te boykot konseptli "Zulmü Fırçala" etkinliği gerçekleştirildi.

Katil İsrail, tam 1 yıldır bebek, kadın, yaşlı demeden binlerce masum insanı yaşamdan kopardı. Tüm dünyanın kanayan yarası haline gelen bu vahşetin birinci yılına tepki göstermek amacıyla birçok farklı etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu etkinliklerden biri de Fatih'te, boykot konseptli "Zulmü Fırçala" etkinliği oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ev sahipliğinde, Vefa Gençlik Merkezi, Bağcılar, Esenler, Fatih ve Sultangazi belediyelerinin destekleriyle Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi önünde gerçekleştirilen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Bağcılar Belediyesi Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Durmuş Can ile belediye personelleri ve vatandaşların katılım sağladığı etkinlik, yoğun ilgi gördü.

"PEYGAMBERLERİ ÖLDÜREN BİR MİLLET"

Filistin meselesini unutturmayacaklarına vurgu yapan Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü sahibi ressam İlhami Atalay, "Onlarda merhamet yok, insaf yok, acımak yok, bütün insanlığı yok etmek için yemin etmişler. Peygamberleri öldüren bir millet, kitapları değiştiren ve tahrip eden bir millet." diyerek duygularını dile getirdi.

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0