Emine Erdoğan'dan 7 Ekim'in birinci yılında anlamlı "Gazze" paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılına ilişkin sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, işgalci İsrail'in Gazze'de uyguladığı insanlık dışı zulmün birinci yılında sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu.

İsrail'in 76 yıldır Filistin halkına uyguladığı zulmün, son bir yılda açık bir soykırıma evrildiğinin altını çizen Erdoğan, yıkılmış evlerin enkazı altında sadece taşların değil, insanlık onurunun kaldığını dile getirdi.

"BU VAHŞET İNSANLIĞIN VİCDANINDA DERİN BİR YARA AÇTI"

Emine Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İsrail'in 76 yıldır Filistin halkına uyguladığı zulüm, son 1 yılda açık bir soykırıma evrildi. Yıkılmış evlerin enkazı altında sadece taşlar değil, insanlık onuru kaldı. Çocukların masum gülüşleri, işgalin zalim yüzüyle sönüp giderken, annelerin gözyaşları Gazze'nin toprağına her gün yeniden karışıyor. Bu vahşet, insanlığın vicdanında derin bir yara açtı. Her bir kayıp, tüm dünya için bir utanç vesikası oldu. Ama biz biliyoruz ki zulmün gölgesi ne kadar ağır olursa olsun, adaletin ışığı bir gün o karanlığı boğacak. Bu karanlık günler, bir halkın özgürlük umudunu söndüremeyecek. Türkiye, Filistin'in bu haklı mücadelesinde her zaman yanında olacak. Dualarımız, barışın ve adaletin hüküm sürdüğü bir dünya için Filistin'in özgürlüğü, masum çocukların güven içinde büyüyeceği bir gelecek için" 

Emine Erdoğan'ın paylaşımında, Gazze'de yaşananlara ilişkin bir videoda yer aldı.

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0