İzmir'de dehşete düşüren manzara! Parçalanmış kadın vücudu maketleri...

Fatih'te yer alan tarihi surlarda yaşanan korkunç vahşetin yankıları sürmeye devam ederken, İzmir'de çekilen görüntüler görenleri hayrete düşürdü. İzmir'de bir korku evinin önüne reklam amaçlı asılan parçalanmış kadın vücudu maketleri 19 yaşındaki Semih Çelik'in, İkbal Uzuner'i ve Ayşenur Halil'i katletmesini çağrıştırdığı gerekçesiyle tepki topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İzmir Alsancak'ta bulunan "Azrail Köşkü Korku Evi" adlı işletmenin cephesine reklam amaçlı asılan maketler arasında yer alan bir kanlı baş, bir başı olmayan kanlı vücut maketi, bir kafatası, 3 korku mankeni, bir kanlı çocuk maketi, bir kanlı kol ve el maketi büyük tepki çekti.

Azrail Köşkü Korku Evi

Azrail Köşkü Korku Evi

"BUNA NASIL MÜSAADE EDİLİYOR?

Vatandaşlar bir yandan Fatih'te işlenen vahşeti çağrıştırdığı amacıyla rahatsız olurken bir yandan da "Buradan çoluk çocuk geçiyor. Buna nasıl müsaade ediliyor? Belediye yok mu burada, böyle bir saçmalık olamaz. Bu sokaktan insanlar çocuğuyla geçemeyecek mi?" diyerek tepkilerini gösterdiler.

RAHATSIZ EDİCİ TASVİRLER KALDIRILDI!

Yapılan şikayetler sonrasında korku evinin önünde asılı olan pano ve plastik mankenler, polis ve İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından indirildi. Diğer korku evlerindeki rahatsız edici tasvirlerin de kaldırması için çalışma başlatıldı.

İzmir korku evi

İzmir korku evi

İZMİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "X sosyal paylaşım sitesi üzerinden 6 Ekim 2024 tarihinde yapılan bir paylaşımda, Konak ilçesi Alsancak semtinde faaliyet gösteren oyun evi (korku evi) olarak ruhsatlanmış iş yerinin reklam amaçlı astığı pano ve plastik mankenlerin rahatsızlık verdiği belirtilmiştir. Alsancak Polis Merkezi Amirliği görevlilerimizce iş yerinde gerekli denetimler yapılmış, söz konusu materyaller bulundukları yerden kaldırılmış, işletme sahipleri ile ilgili adli ve idari işlemlere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0