Emine Erdoğan Burundi Beşinci Kadın Liderler Üst Düzey Forumu'na video mesaj ile katıldı!

Burundi Beşinci Kadın Liderler Üst Düzey Forumu'na video mesaj ile katılan Emine Erdoğan, forumda erken çocukluk dönemi yatırımlarının önemine vurgu yaptı. Erdoğan o mesajı sosyal medya hesabı üzerinden "Yaşam boyu güçlü bir insan sermayesinin özünü oluşturan erken çocukluk dönemi, müreffeh yarınların da temelidir." notuyla paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Burundi 5. Üst Düzey Kadın Liderler Forumu'na çektiği videolu mesaj ile katılım sağladı. Erdoğan mesajında; günümüz dünyasında savaş, açlık ve salgın gibi zorlu koşullarla mücadele eden ülkelerin çocuklarına eşit fırsatlar sunmanın önemine dikkat çekti.

Emine Erdoğan Burundi Beşinci Kadın Liderler Üst Düzey Forumu

Emine Erdoğan Burundi Beşinci Kadın Liderler Üst Düzey Forumu

ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNİN ÖNEMİ

Çocukların sevgi ve güven ortamında yetişmelerinin, ileride üretken bireyler olmalarını sağlamada kritik bir rol oynadığını ifade eden Emine Erdoğan, bu yılki zirvenin ana temasının "Yaşam Boyunca Güçlü Bir İnsan Sermayesi Oluşturmak İçin Erken Çocukluk Dönemine Yatırım Yapmak" olduğunu belirterek forumun hayırlara vesile olmasını diledi.

"SADECE ÇOCUKLARIMIZI DEĞİL, İNSANLIĞIN GELECEĞİNİ DE..."

Mesajını sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşan Erdoğan paylaşımına şu notu düştü:

"Yaşam boyu güçlü bir insan sermayesinin özünü oluşturan erken çocukluk dönemi, müreffeh yarınların da temelidir. 

Video mesaj ile katıldığım Burundi Beşinci Kadın Liderler Üst Düzey Forumu’nun bu yılki teması, sadece çocuklarımızı değil, insanlığın geleceğini de yakından ilgilendiriyor. 

Zira insanın zihinsel, duygusal ve bedensel gelişiminin tohumları erken çocukluk döneminde atılıyor. 

Doğru temeller üzerine yetişen çocuklar da, üretken bireylere dönüşerek toplumsal kalkınmanın ve barış dolu bir dünyanın teminatı oluyor. 

Afrika’nın en genç nüfuslarından birisine sahip olan Burundi’nin bu anlamlı konuya dikkat çekmesi son derece kıymetli. 

Zirvenin sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm dünyada bilhassa Afrika’da erken çocukluk dönemi konusunda farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum."

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'tan Disleksi Farkındalık Günü'ne özel paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'tan Disleksi Farkındalık Günü'ne özel paylaşım!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0