Videodaki şarkı dikkat çekmişti! Ece Seçkin incel tehlikesine karşı uyardı: "Yine yapacaklar"

19 yaşındaki İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in canice katledilmesi tüm Türkiye'de yankılarını sürdürürken konuyla ilgili tüyler ürperten birçok olayda gün yüzüne çıktı. Özellikle gençler arasında yayılan 'incel' adı verilen gruplar üzerinden yapılan paylaşımlara bir tepki de ünlü şarkıcı Ece Seçkin'den geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Fatih'te yer alan tarihi surlarda 4 Ekim 2024 Cuma günü tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran büyük bir vahşet yaşandı. 19 yaşındaki katil Semih Çelikİkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i yarım saat arayla vahşice katletti. Genç kızların hayatını karartan katil, ardından Edirnekapı’daki surlardan atlayarak intihar etti.

Ece Seçkin incel tehlikesine karşı uyardı

Ece Seçkin incel tehlikesine karşı uyardı

"İNCEL" GRUPLARI BÜYÜK TEHLİKE SAÇIYOR!

Yaşanan bu korkunç olay sosyal medyada da büyük tepki toplarken vahşi cinayetle ilgili şoke edici birçok gelişme de gün yüzüne çıktı. 2 genç kadını canice katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'le birlikte "incel" tabiri yeniden gündeme geldi. Katilin bir mesajlaşma uygulaması üzerinden "incel" adı ile bilinen kişilerle iletişimde olduğu ve grup üyelerinin yaşanan vahşetin ardından ortalığı daha da alevlendirdiği ortaya çıktı.

İncel grupları tehlike yayıyor

İncel grupları tehlike yayıyor

ECE SEÇKİN'DEN 'İNCEL' UYARISI!

Özellikle sosyal medyada büyük bir yayılım gösteren bu vahşet gruplarıyla ilgili ünlü isimlerden de gelen tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu vahşete ve paylaşımlara tepki gösteren isimlerden biri de ünlü şarkıcı Ece Seçkin oldu.

Ece Seçkinden incel uyarısı

Ece Seçkinden incel uyarısı

VİDEODAKİ ŞARKI DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

Seçkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda katil Semih Çelik'in, bu vahşeti yaşatmadan 1 yıl önce çektiği videodaki detaylara dikkat çekerek "Yine yapacaklar" uyarısında bulundu. Katilin videosunda arka planda Fight Club'ın kapanış sahnesinde çalan 'Where Is My Mind' şarkısı çalması dikkat çekti.

"YİNE YAPACAKLAR"

Seçkin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Katilin kendini surlara asarak öldürme planı showunun da bir parçasıydı. İkbal'e gönderdiği veda videosunda arkada çalan şarkının "Where is my mind" şarkısı Fight Club'ın kapanış sahnesinde çalan şarkıdır. Fight Club bu incellerin matrix'ten sonra en benimsediği film. Yani bu pislik bir nevi incelliğe bir selam da çakmış.Çünkü bu lanet eylemini gerçekleştirip incel örgütünün idolü olmak istiyordu.EN BÜYÜK TEHLİKE BURDA! Yani kafasına yeni idol olmayı koyacak olan sapıklarda! Yine yapacaklar, discord kapansa telegramdan örgütlenecekler." ifadelerini kullanarak çağrıda bulundu.

Uraz Kaygılaroğlu sessizliğini bozdu! Skandal pozlara şaşırtan açıklama: Can güvenliğim yok!

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu sessizliğini bozdu! Skandal pozlara şaşırtan açıklama: Can güvenliğim yok!
Cemal Hünal 13 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra denizde yeni bir başlangıç yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Cemal Hünal 13 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra denizde yeni bir başlangıç yaptı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0