200 milyon dolar çöp oldu Joker filminden büyük başarısızlık!

Sinemaseverler tarafından büyük merakla beklenen Joker filminin 3.serisi 'İkili Delilik' filmi gişe de istenilen başarıyı yakalayamadı. Küresel çapta başarısızlığıyla çok konuşulan film 200 milyon dolardan fazla zarara uğradı.

Amerikan film sektöründe merakla beklenen Joker: İkili Delilik filmi beklenen ilgiyi göremedi. Joker serisinin devam niteliği taşıyan filmde Lady Gaga da rol alırken Kuzey Amerika’da yalnızca 40 milyon dolar kazanabildi.

JOKER FİLMİ BEKLENENİN ALTINDA KALDI

Gişe sıralamasında ilk sırada yer alırken film beklentinin altında kaldı. Filmin ABD’de 50 ila 65 milyon dolar arasında kazanç sağlaması beklerken sinemaseverler tarafından tercih edilmedi.

Joker 2 filmi Venedik Film Festivali’nde 70 milyon dolar kazanç sağlarken serinin ilk filmi Joker ise 2019 da büyük bir başarı yakalayarak 96.2 milyon dolar hasılat sağlamıştı.

BEKLENEN GELİRİ ELDE EDEMEDİ

Başrolünü Joaquin Phoenix’in ve Lady Gaga’nin üstlendiği serinin 3. Filmi Amerika dışında 81.1 milyon dolar kazandı. Japonya ve Çin’de henüz gösterime girmeyen film hakkında Variety adlı dergi, "İlk Joker'in hasılat rekorları kırması ve devam filminin aldığı korkunç eleştiriler nedeniyle izleyicileri sinemaya çekme gücünün de düşeceği göz önüne alındığında felaket" dedi.

200 MİLYON DOLARDAN FAZLA ZARARA UĞRADI

200 milyon dolardan fazla zarar eden filme ilişkin Gişe analizi yapan Exhibitor Relations şirketi analist Jeff Bock "Bir devam filmine yeşil ışık yaktığınızda, bir öncekinin yaptığı işi yapmasını umarsınız. Bu kesinlikle endişe kaynağı. Warner Bros devam filmini istiyordu ve muhtemelen bunun gerçekleşmesi için fazla harcama yaptı’’ dedi.

Kızıl Goncalar 22. Bölüm fragmanı yayınlandı! "Kardeşiz biz..."

İLİŞKİLİ HABER

Kızıl Goncalar 22. Bölüm fragmanı yayınlandı! "Kardeşiz biz..."
Deha dizisinde 'Besmele' detayı tepki çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Deha dizisinde 'Besmele' detayı tepki çekti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin konuşmasına dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin konuşmasına dikkat çekti!

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0