Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin konuşmasına dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yükseköğretim Akademik Yılı Açılışı Töreni'nde gençlerin korunmasına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'un Eyüpsultan ve Fatih ilçelerinde öldürülen "İkbal Uzuner" ve "Ayşenur Halil" hakkında da konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde, , Semih Çelik tarafından katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil hakkında konuştu. Gençlerin karanlık yollara kaybolmasını önlemek amacıyla sapkın örgütleri kınayan ve toplumu bu konuda dikkat etmesi gerektiğini belirten Erdoğan, "Gençlerimizin karanlıkta kaybolup gitmesine izin veremeyiz." dedi.

AYŞENUR HALİL VE İKBAL UZUNER CİNAYETLERİ AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günün hayatlarının baharındaki iki genç kızımız vahşi bir cinayete kurban gitti. Acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Dijital platformlardan yayılan, kimi zaman uyuşturucu, alkol, TV dizilerinin özendirdiği mafya kültürünün bu acıların yaşanmasında rol oynadığını görüyoruz. Bu vakaların ekseriyetinde fail de mağdur da gençlerimizden oluşuyor. Millet ve devlet olarak bu hadiselerin önüne geçecek adımlar atmazsak Batılı ülkelerin yüzleşmek zorunda kaldığı durumlarda kalırız.

Gençlerimizin sosyal medyamızın dijital mecralarının her türlü melanetin bulunduğu dehlizde yitip gitmesine seyirci kalamayız. Milletimizi asırlardır ayakta tutan milli ve manevi değerlerimiz en büyük destekçimiz olacaktır. Üniversitelerimizin daha fazla sorumluluk alması gerektiğine, kendilerine emanet edilen gençlere daha fazla sahip çıkmaları gerektiğine inanıyorum. Mazi ile ati ile kuracağımız köprünün en önemli ayaklarından biri üniversiteleri. Teröre, uyuşturucu, sapkın akımlara, çetelere kaybettiğimiz her bir gencin vebali üzerimizedir." dedi.

 200 milyon dolar çöp oldu Joker filminden büyük başarısızlık!

İLİŞKİLİ HABER

200 milyon dolar çöp oldu Joker filminden büyük başarısızlık!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0