Müge Anlı'ya katılan ve Kenan İmirzalıoğlu'na benzetilen adam sosyal medyayı salladı!

Müge Anlı'nın programına katılan Selma Hanım eşinin kendisini dolandırdığını ve aldatıp gittiğini söylemesi üzerine İbrahim bey stüdyoya geldi. Selma Hanım eşini ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na benzetince sosyal medya yıkıldı.

Müge Anlı ile  Tatlı Sert Programı'na katılan ve 36 yıllık kocası İbrahim'in kendini aldatarak dolandırdığını iddia eden Esra Hanım çıktığı yayında dikkat çeken açıklamalarla gündeme geldi. 

İddiaya göre eşi İbrahim'in kendisinden 20 yaş küçük Selma ile aldattığını ayrıca altınlarını kaptırdığını iddia eden Esra Hanım kocasının söyledikleriyle şoke oldu. 

SEVGİLİSİNE 2 MİLYON TL KAPTIRDI

İbrahim Bey 35 yıllık eşini aldattığını itiraf ederek sevgilisine toplamda 2 milyon TL kaptırdığını açıkladı. Müge Anlı ise Esra Hanım'ın paralarını feri alabilmesi için çalışma başlattığını belirtti.

KENAN İMİRZALIOĞLU BENZERLİ GÜNDEM OLDU

Olay sonrası Esra Hanım ise kocası İbrahim Bey'i ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na benzetince sosyal medya yıkıldı. 

Müge Anlı ise Esra Hanım'a sözleriyle gündem oldu. Anlı, "Kenan İmirzalıoğlu adına güzel olmasa da senin için çok güzel. Zaten herkes herkesi aynı kişiye benzetseydi o zaman bir kişiyi kapışırdık. Aslında insan sevdiğini ne kadar güzel görüyor. Sen de git orda Selma'ya paraları kaptır" dedi.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Sosyal medya kullanıcıları ise Kenan İmirzalıoğlu ve İbrahim Bey'in arasındaki benzerlikle şoke oldu. Kullanıcılar, 'Ezel bir daha çekilse yaşlılığını oynar' gibi yorumlar yapıldı.

Uçuş sırasında pilot hayatını kaybetti! THY uçağı acil iniş yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Uçuş sırasında pilot hayatını kaybetti! THY uçağı acil iniş yaptı!

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0