İstanbul'da görkemli sünnet düğünü! 3 milyon lira takı toplandı

Brukan aşiretine mensup iş insanı Ozan Aytemiz'in 3 yaşındaki oğlu Doğu Sait Aytemiz için Çekmeköy Ömerli'de ihtişamlı bir sünnet töreni gerçekleştirildi. Sünnet töreninde takılan takı ve eğlenceler ise dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Brukan aşiretinin önde gelen isimlerinden biri olan Ozan Aytemiz, 3 yaşındaki oğlu Doğu Sait Aytemiz'in sünnet düğününü gerçekleştirdi. Coşkuyla kutlanan sünnet düğününe aşiret mensupları ve yakınları katıldı. Halay çekilerek kutlanan sünnet düğününün ardından yemek yendi. Törende son olarak takı takılma merasimi oldu. 

SÜNNET DÜĞÜNÜNE DAMGA VURAN TAKI

Büyük bir ihtişamla gerçekleşen takı töreninde 3 milyon lira takıldı. Nakit paralar, 11 kişilik kirve tarafından sayıldı ve valize konularak aileye teslim edildi. Sünnet töreni gece saatlerine kadar çekilen halayların ardından havai fişek gösterisiyle son buldu.

Hande Erçel müjdeyi patlattı! "Yakında güzel bir haber vereceğim" diyerek...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel müjdeyi patlattı! "Yakında güzel bir haber vereceğim" diyerek...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0