Güler Sabancı'dan Türkiye ekonomisi hakkında dikkat çeken açıklama!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Londra'da düzenlenen "Sermaye Piyasaları Günü" konferansında, gelecek beş yıllık yol haritasını tanıttı. Etkinlikte Güler Sabancı, "Türkiye ekonomisinin parlak bir geleceğe doğru ilerlediğine yürekten inanıyoruz" ifadeleri ile gündeme geldi.

Sabancı Topluluğu, 2024-2029 arasını kapsayan beş yıllık yol haritasını Londra'da düzenlenen konferansta yabancı yatırımcılarla paylaştı. Etkinlik, uluslararası finans dünyasından 100'ün üzerinde temsilcinin katılımıyla gerçekleşti. Sabancı, Türkiye ekonomisi hakkında söylemleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Güler Sabancı Londra

Güler Sabancı Londra

"TÜRKİYE EKONOMİSİ PARLAK BİR GELECEĞE DOĞRU İLERLİYOR"

Sabancı, "Yaklaşık 100 yıllık bir geçmişe sahip, güçlü bir amaca hizmet eden bir topluluğuz. Kurulduğumuz günden bu yana insan kaynağının en değerli varlığımız olduğuna inanıyoruz. Nitelikli insan kaynağımız ve sürdürülebilirlik konusundaki kararlılığımız, Sabancı'nın 100 yıllık mirasının ve geleceğinin temel taşlarıdır. Ülke olarak zorlu bir dönemi geride bırakırken, atılan doğru adımlarla birlikte Türkiye ekonomisinin parlak bir geleceğe doğru ilerlediğine yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDEN BİRİ"

Sabancı, "Diğer yandan, Türkiye'nin gelişmekte olan ülkelerden biri olduğunu unutmamak gerekir. Gelişmekte olan bir ülke olmak, mevcut küresel konjonktürde bazı zorlukları da beraberinde getirmektedir. Ama tüm bunların yanında Türkiye'nin muazzam bir de potansiyeli vardır. Yaklaşık 100 yıldır Türkiye Cumhuriyeti ile özdeşleşmiş bir topluluk olarak, bu potansiyeli ortaya çıkarmak için kararlılıkla çalışıyoruz. Dünyanın Sabancısı vizyonumuzla, hep ülkemizin hem de topluluğumuzun, küresel ölçekte güç kazanması için sorumluluk almaya devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

YÖK Başkanı Özvar duyurdu! Eğitimde "yapay zeka" dönemi

İLİŞKİLİ HABER

YÖK Başkanı Özvar duyurdu! Eğitimde "yapay zeka" dönemi
Türkiye'nin gizli tarihi: Yüzyıllardır yer alan en gizemli bölgeler belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin gizli tarihi: Yüzyıllardır yer alan en gizemli bölgeler belli oldu!
4 yıl önce eşinin yanında başladı şimdi usta oldu! Esra Tuncer'den başarı öyküsü

İLİŞKİLİ HABER

4 yıl önce eşinin yanında başladı şimdi usta oldu! Esra Tuncer'den başarı öyküsü
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0