Köfteci Yusuf'un sahibi kim ve Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Yusuf Akkaş kimdir, kaç yaşında?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan taklit ve tağşiş ürünleri listesi sonrasında Köfteci Yusuf'un domuz eti kullandığına dair iddialar sosyal medyada gündem oldu. Köfteci Yusuf'un sahibi kim ve Köfteci Yusuf kapatılacak mı? soruları da en çok araştırılan başlıklar arasında.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen restoran zincirlerinden biri olan Köfteci Yusuf, son günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş ürünleri listesiyle yeniden gündeme geldi. Domuz eti kullandığı iddia edilen firmanın Köfteci Yusuf olduğu öne sürülüyor. Peki Köfteci Yusuf'un sahibi kim ve Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf sahibi Yusuf Akkaş gerçekten kaçtı mı? 

KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ YUSUF AKKAŞ KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Yusuf Akkaş, ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'un kurucusu ve sahibidir. 1960 yılında Bursa'nın Kızılhisar köyünde doğmuştur. Genç yaşlardan itibaren ticaret hayatına atılan Akkaş, 1996 yılında İznik’te ilk köfte dükkanını açmıştır. Bu küçük dükkân, kısa sürede büyüyerek geniş bir müşteri kitlesine ulaşmış ve bugün Türkiye’nin en büyük köfte restoran zincirlerinden biri haline gelmiştir​.

KÖFTECİ YUSUF MUAYENE VE ANALİZ RAPORU


Tarım Ve Orman Bakanlığı Köfteci Yusuf'un Muayene ve Analiz Raporu'nu yayınladı. Raporda ilk olarak 27 Şubat tarihinde numune örneği alındığı ve domuz etine rastlandığı belirtilmiştir.

KÖFTECİ YUSUF KAPATILACAK MI?

Köfteci Yusuf'un kapatılıp kapatılmayacağına dair henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği muayene ve analiz raporları, restoranın menüsündeki bazı ürünlerin sağlık açısından ciddi sorunlar barındırdığını ortaya koydu.

Domuz eti skandalıyla sarsılan Köfteci Yusuf'un sahibi kayıplara karıştı!

İLİŞKİLİ HABER

Domuz eti skandalıyla sarsılan Köfteci Yusuf'un sahibi kayıplara karıştı!
En büyük tehlike lahmacun! Hileli lahmacun nasıl anlaşılır?

İLİŞKİLİ HABER

En büyük tehlike lahmacun! Hileli lahmacun nasıl anlaşılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0