Elinden her iş geliyor: Musk ilk insansı robot Gen 2'yi  piyasaya sürmeye hazırlanıyor!

Elon Musk Tesla bünyesinde üretmiş olduğu 'Optimus Gen 2' insansı robotlarının ilk tanıtımını yaptı. Musk ev işleri de dahil birçok alanda insanlara yardım edecek robot tanıtımı için düzenlediği lansman toplantısını X hesabından yayınladı.

Neuralink, Tesla, SpaceX ve X şirketinin sahibi Dünya'nın en zengin iş insanlarından olan Elon Musk insansı robot deneyleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

İNSANSI ROBOTLARIN İLK TANITIMI YAPILDI

Musk X hesabından yaptığı paylaşımda, Tesla markasına ait olan Optimus Gen 2 robotunun tanıtımını yayınladı. Musk en iyi insansı robot olduğunu belirterek düzenlemiş olduğu lansmanda robotlar hakkında bilgi verdi.

İSTENİLEN HER ŞEYİ YAPABİLECEK

Musk, robotların evde istenilen her şeyi yapabileceklerini söyleyerek, alışveriş yapma, bitkileri sulama, köpek gezdirme, çocukları eğitme, yiyecek ve içecek servisi yapma gibi birçok işlevi olacağını açıkladı.

BİRÇOK GÖREVİ YERİNE GETİREBİLECEK

Üretilen insansı robotlara ilişkin Musk robotun kişilere samimi davranması ve istenilen her şeyi yapması gerektirdiğini aktardıklarını, kişinin istediği her yere yanında gidebileceğini aktardı. 

Musk, ''Optimus Gen 2, bir kafe ya da restorantta sizinle birlikte oturabilir veya sizinle yürüyüşe çıkabilir'' ifade etti.

MEB'den lise öğrencileri için yapay zeka destekli "MEBİ" platformu

İLİŞKİLİ HABER

MEB'den lise öğrencileri için yapay zeka destekli "MEBİ" platformu
Gökyüzünde görsel şölen: Güneş patlaması sonrası Türkiye'de kuzey ışıkları görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Gökyüzünde görsel şölen: Güneş patlaması sonrası Türkiye'de kuzey ışıkları görüntülendi!

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0