Emine Erdoğan'dan Arnavutluk ve Sırbistan ziyareti paylaşımı

Resmi temaslarda bulunmak üzere Arnavutluk ve Sırbistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Emine Erdoğan, geçtiğimiz gün Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın eşi Linda Rama ile bir araya geldikten sonra birlikte Villa 30'u gezdiler. Ertesi gün lider eşleriyle birlikte Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Türkiye Maarif Vakfı'nın anaokulundaki öğrencilerle bir araya gelen Erdoğan, burada Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in eşi Tamara Vucic ile samimi bir şekilde selamlaştı. Daha sonra Arnavutluk'un başkenti Tiran'da 2015 yılında inşaatına başlanan Namazgah Camii'nin açılışına katıldı.

"DAYANIŞMA VE KÜLTÜRÜN İZLERİNİ DERİNLEŞTİRDİ"

Resmi X (Twitter) hesabından Arnavutluk ve Sırbistan gezisi hakkında paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerimiz, gönüllerimizde dostluğun, dayanışmanın ve kültürün izlerini derinleştirdi. Dilerim ki, bu anlamlı ziyaretler; ülkelerimiz arasında kültür ve iş birliği alanlarında geleceğe güçlü adımlar atılmasına vesile olsun."

Başkan Erdoğan ve Emine Erdoğan Namazgah Camii'nin açılışına katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan ve Emine Erdoğan Namazgah Camii'nin açılışına katıldı!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0