'Macron daha önemli işin yok mu?' Fransa ve İtalya arasında 'Emily in Paris' krizi başladı!

Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yerini alan Emily in Paris dizisi İtalya ve Fransa arasında krize neden oldu. Dizinin yeni sezonunda Emily'nin Roma'ya gitmesi Emmanuel Macron'u harekete geçirdi. Roma Belediye Başkanı Roberto Gualtieri ise 'Macron'un endişelenecek daha acil meseleleri yok mu?' diyerek tepki gösterdi.

Başrollerinde Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo ve Lucien Laviscount'un yer aldığı Emily in Paris dizisi 2020 yılından beri Netflix'te en çok izlenen diziler arasında yerini almaya devam ediyor.

EMİLY YENİ SEZONDA ROMA'DA

Dizide Amerika'nın Chicago kentinde bir reklam şirketinde çalışan Emily Paris'e gönderilir. Emily'nin yaşadıklarını konu alan dizinin 4. sezonunda ise Emily Roma'ya taşınır. Ancak dizinin gelecek sezonunun tamamen Roma'da çekilme ihtimaline ise Fransa'dan tepki yağdı.

İTALYA VE FRANSA ARASINDA EMİLY KRİZİ BAŞLADI

Fransa Devlet başkanı Emmanuel Macron, Emily'nn Paris'e geri dönmesi gerektiğini belirterek mücadele edeceğini açıkladı. O açıklama sonrası ise Roma Belediye Başkanı Roberto Gualtieri ise 'Emily, Roma'da çok iyi' diyerek yanıt verdi.

'EMİLY PARİS'TE KALMALI'

Macron Variety dergisine verdiği röportajda ise 'Emily'nin Paris'te kalmasını isteyeceğiz' diyerek, 'Roma'da geçen bir Emily in Paris mantıklı değil' dedi.

Roma Belediye Başkanı Gualtieri ise sosyal medya hesabından, “Sevgili Emmanuel Macron, endişelenme: Emily Roma'da çok iyi. Kalbe söz geçirilmez; bırakın kendisi seçsin'' dedi.

'MACRON DAHA ÖNEMLİ İŞİN YOK MU?'

Ayrıca Gulatieri, 'Macron'un endişelenecek daha acil meseleleri yok mu?' diyerek, “Ukrayna ve Ortadoğu'da savaşlar var; iklim değişikliğiyle bağlantılı korkunç bir kasırga var. Bu, muhtemelen Macron için Emily'den daha önemli olan Avrupa meseleleri” dedi.

Dizi çıktığı günden bu güne gerçek dışı Paris'i yansıttığı ve klişe Fransız imajını güçlendirdiği için birçok kesim tarafından eleştirilmiş, 'Emily turları' düzenlenmiş gelen turistlerin yüzde 38'i ise Paris'e Emily dizisinden etkilenerek geldiklerini ifade etmişti.

MACRON'UN EŞİ DİZİDE OYNAMIŞTI

Dizinin 4. sezonunda ise Macron'un eşi Brigitte Macron'da rol almış ve Macron eşinin dizide oynadığı için mutlu olduğunu belirterek,  “Çok gurur duydum, o da çok mutlu oldu. Bu, Fransa'nın imajı için de iyi” demişti.

Macron kendisi için dizide rol alma talebi olup olmadığı sorusuna ise, “Ben Brigitte'ten daha az çekiciyim!” demişti.

Yeşilçam güzeli Pembe Mutlu’nun son haline bakın! Gören tanıyamadı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam güzeli Pembe Mutlu’nun son haline bakın! Gören tanıyamadı
Türkan Şoray'a fahri doktora ünvanı verilecek

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray'a fahri doktora ünvanı verilecek

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0