Elazığ'da üzüm hasadı çocuklarla daha renkli hale geliyor!

Elazığ'ın Yurtbaşı beldesinde, yaz mevsiminin sonlarına yaklaşırken üzüm hasadı tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl çocukların aileleri ile birlikte üzüm hasadına katılması ortaya renkli görüntüler çıkardı.

Bu yıl Elazığ'da üzüm hasadı öncekilere göre daha renkli anlar bıraktı. Çocukların anne ve babalarına yardım etmek için bu yıl üzüm hasadı ile içli dışlı oldular. Anne ve babalarıyla birlikte bağlara giden çocuklar, hem üzüm topluyor hem de doğal bir oyun alanında keyifli vakitler geçirdi. Üzüm salkımları toplarken poz veren çocuklar ise o anlara dair unutulmaz bir anı bıraktı.

Elazığ

Elazığ

Üzüm bağında keyifli vakitler geçirdiklerini dile getiren çocuklardan Zehra Akyol, "10 yaşındayım. Burada çok eğleniyoruz. Bahçede babamıza, annemize yardım ediyoruz. Bazen üzüm yiyoruz bazen de yorulunca gölgede dinleniyoruz. Hem oyunlar oynuyoruz hem de keyifli vakitler geçiriyoruz" dedi.

"AİLEMİZE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Okuldan arta kalan zamanlarını aileleri ile birlikte bağda geçirmeye çalıştıklarını aktaran Miraç Doruk Altay (12), "Buraya geldiğimiz gibi kahvaltı yapıyoruz. Ardından ya ceviz topluyoruz ya da üzüm topluyoruz. Ailemize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bize verilen görevleri yaptıktan sonra oturup sohbet ediyoruz. Eğer getirdiysek ödevlerimizi yapıyoruz. Arkadaşlarla olunca daha eğlenceli oluyor’" şeklinde konuştu.

Çocuklardan Miray ise "Bağda kestiğimiz üzümleri topluyoruz. Yoruluyoruz, bazen uyuyoruz. Güzel ve keyifli vakitler geçiriyoruz" diye konuştu.

Temizlik görevlilerinin neşeli anları: Şarkıya eşlik etmeden duramadılar!

İLİŞKİLİ HABER

Temizlik görevlilerinin neşeli anları: Şarkıya eşlik etmeden duramadılar!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0